Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pojistné šrouby - jaké?
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Mám na autě origa pojištovací šrouby, ale už je na nich vidět za ty léta opotřebení. Myslím tím už je na čase je vyměnit jinak se může stát, že už je ani nevytočím. A proto se Vás chci zeptat jestli jste někdo neřešil v poslední době stejnou situaci a nepořídili jste nějaké kvalitní co snesou i častější vyšroubovávání. Nebo koupit z BMW
Je to sice prkotina, ale občas důležitá.
- bergos
- Klubové ID: 159
kup origo, sada + 2 ořechy mě vyšla asi na 800,-Lion píše:Mám na autě origa pojištovací šrouby, ale už je na nich vidět za ty léta opotřebení. Myslím tím už je na čase je vyměnit jinak se může stát, že už je ani nevytočím. A proto se Vás chci zeptat jestli jste někdo neřešil v poslední době stejnou situaci a nepořídili jste nějaké kvalitní co snesou i častější vyšroubovávání. Nebo koupit z BMWJe to sice prkotina, ale občas důležitá.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Kámo, nepřemýšlej a kup origo .... já taky experimentoval a málem si zkurvil elektrony až nakonec koupil na vrakáči originály (neopotřebené) za 500,- a jsou fakt dobré.Lion píše:Ok dík, asi to tak dopadne a dám origa..bergos píše:kup origo, sada + 2 ořechy mě vyšla asi na 800,-