Zdravim vsechny kterym koluje v tele modra krev bmw mam takovej dotaz mam uz druhou e36 a schanim na ni m packet ... mate predstavu kde bych ho mohl za rozumne penize sehnat nekde na netu nebo musim jen do autorizovaneho bmw ??? diky moc vsem za pomoc
Hanz má tady na foru odkaz na svůj obchad, teď mázrovna na prodej krásný Mkový přední nárazníky. Zadní se tu myslím taky nedávno prodával. A prahy taky seženeš.
Chce to jen kontolovat net a postupně nakupovat.
NO chci zatim predni a pak to postupne dodelat zadni a prahy,protoze nevim jak to s nim je ( myslim se zadnim ) ...z fotek koukam ze tvar je stejnej jenom ta spodni lista co je ze spoda narazniku nad vejfukem je tam jina aspon mam takovej pocit nebo se pletu chlapi ??? no a ten predni chci prave nejakej kvalitni protoze sem sice nasel treba na nejakej e-shopech za 4tis ale nevim jak je to s kvalitou a jestli to bude presne pasovat tak jak ma a ja sem preci jenom do bmw blazen a chci abych vechno bylo proste perfektni chapate ne
jerydc píše:NO chci zatim predni a pak to postupne dodelat zadni a prahy,protoze nevim jak to s nim je ( myslim se zadnim ) ...z fotek koukam ze tvar je stejnej jenom ta spodni lista co je ze spoda narazniku nad vejfukem je tam jina aspon mam takovej pocit nebo se pletu chlapi ??? no a ten predni chci prave nejakej kvalitni protoze sem sice nasel treba na nejakej e-shopech za 4tis ale nevim jak je to s kvalitou a jestli to bude presne pasovat tak jak ma a ja sem preci jenom do bmw blazen a chci abych vechno bylo proste perfektni chapate ne
na prvni pohled je mozna stejnej ale je jinej prohlidni si poradne fotky mkovyho z boku a rozdil uvidis..
Mkový nárazník na předek za čtyři tisíce na nějakym eshopu bude asi laminátovej a ten ti při prvním ťuknutí praskne. Plastový origo vydrží fakt hodně, viděl jsem dost bouraček a nárazník to přežil.
Jinak k tomu zadnímu, ten Mkovej je trochu víc protáhlej k zemi
tak jo stranka je super asi neco objednam na miho milacka jo a ten zadni naraznik mam koupit teda celej kdyz je protahlejsi nebo jen nejaky difusor pod seriovy ??? a ty krouceny m prahy se lepej na ty puvodni nebo jak to je ???