nazdar...tak jsem zalozil tema na prodej me 330d, a o tehle uvazuji....ale nevim, nezda se mi cena...40000 svyc.franku, tj cca..650 tis km...je to rocnik 2003...osobne jsem ji projizdel, ty dvere jsou vazne uchvatny...ale nevim, prave ten rok 2003 a ta cena se mi nezda...samozrejme rikaji, ze je to bez nehody, ale clovek nikdy nevim...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kdyz to chces prihlasit v Cesku, tak platis clo i dph, takze se auto ani tak nevyplati na prodej, lepsi z Nemecka nebo EU, protoze Svajc neni EU...ale kdyz auto vlastnis ve Svycarsku dele nez pul roku(nebo rok, ted nevim) pak pri prehlaseni do Ceska neplatis nic.....ja ted pracuji ve Svycarsku, takze me to clo ani tak nestve, jen by me stvala pojistka, ktera dela cca 3300 chfr
a tak je poladena no...ale rekl bych ze se vkusem. pekny
kazdopadne nevim jak je to s prakticnosi nikdy sem takovy dvere notviral no ale bez kufru budes stopro
Vypadá pěkně a cena je taky zajímavá... Koukám že je to sice s SMG převodovkou, ale prej už to u E46 neni tak špatný...Jinak do kufru se plavky s ručníkem vejdou, tak neni co řešit... S pneu na drifty už by to bylo horší - myslím, že by je tam asi stejně nedostal i kdyby byl kufr seriovej..
laufy jsem nestudoval, takze nevim...prave ta cena se mi zda nejaka prave ne moc adekvatni, kdyz si porovnam, co najdu v Cesku ze ceny....myslim v cesku cca o 100tis drazsii
Hodne bych to prolezl.Aby tam nebylo neco zamaskovanyho tema mracitkama a muzikou.Kazdej si rekne ty jo bomba lambo dvere ale auto bude ze 3:)Zajed do BMW at se podivaj na SMG a Vanos jestli jsou ok.To same diferak jestli nema vule.