Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
intenzivni cistici zarizeni
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
V kufru jako v motorovém prostoru? tam někdy bývá taková malá nádobka kam naleješ vysocekoncentrovaný čistící prostředek kterej se pak nějak sám míchá třeba s destilkou. pokud se nepletu.boby06 píše:zrovna jsem docetl navod k pouziti 36 a v kufru jsem objevil nadobku s nazvem intenzivni cistici zarizeni.co presne to ma jako intenzivne cistit?
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
to by se melo myslim míchat automaticky s vodou do ostřikovačů... nevim jestli to lze nějak dávkovat podle toho jestli chceš ostřik jen vodou nebo vodou se saponátem ale mam za to že je to propojené s klasickou nádržkou pro ostřikovače.boby06 píše:jo takova mala nadrzka v motoru. ale co to cisti to vi jen panbuh
já to mám taky, funguje to tak že stisknu páčku ostrikovacu smerem k volantu a pak mi cca 3 vteriny cáka na okno to to je v te nadobce, do toho samo bezi sterace, myslim ze se to samo s nicim nemicha, to by nemelo smysl, v manualu pisou ze je do toho spešl pripravek ktery ma clovek kupovat samo jen u BMW
pouzivam to casto misto bezneho ostriku, ale rychle to ubyva....., jinak kdybych podrzel packu ostrikovacu smerem k sobe dostatecne dlouhou dobu, melo by to podle me stejny efekt.....akorat ze tu packu musim drzet. leju do toho samotny iron
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Intenzivní čištění světlometů, nevím co máš za auto, tak třeba tady :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=45
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=45
To bude možná ono. Originál zelenej sajrajt je trochu hustější aa pokud je systém v pořádku, tak to až tak rychle neubývá. Kritická je ta gumička okolo sání čerpadla a ta trubička na čerpadle samotná. Měl jsem ji u E39 prasklou a každej tejden jsem tam nalil flašku toho koncentrátu. Po výměně čerpadla jsem měl flašku na půl roku.calif píše:leju do toho samotny iron
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Jj, stejný příznaky, gumička vytahaná, tři závity gumovou izolačkou a opraveno...Vlasta píše:To bude možná ono. Originál zelenej sajrajt je trochu hustější aa pokud je systém v pořádku, tak to až tak rychle neubývá. Kritická je ta gumička okolo sání čerpadla a ta trubička na čerpadle samotná. Měl jsem ji u E39 prasklou a každej tejden jsem tam nalil flašku toho koncentrátu. Po výměně čerpadla jsem měl flašku na půl roku.calif píše:leju do toho samotny iron
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.