Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

výměna bočních blinkrů E46 facelift

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od PPetr »

Ahoj, mám cca měsíc 33Od rok 04 ale má ty strašný oranžový blinkry, sehnal jsem si předek a boky stříbrný, ale netuším, jestli se to dá vyndat zvenku a nebo se musí zevnitř blatníku. Díky za pomoc, hledal jsem to tu ale nenašel.
Jo a kdyby nahodou nekdo vedel o zadních stříbrnejch svetlech na kambika, tak budu taky vděčnej za tip. Jsem z Práglu.
Tomassino

#2 Příspěvek od Tomassino »

u e46 se to da vycvaknout normalne zvenku, trochu odchlipnout a sroubovakem opatrne stlacit packy a vytahnout i se zarovkou. Predpokladam, ze to vsude bude stejny... ty boky myslim.
Diablo330Ci

#3 Příspěvek od Diablo330Ci »

http://www.e46fanatics.com/howto/howtod ... howto_id=7

Na tom prvnim obrazku:strcis do te ovalne diry sroubovak a opatrne stlacis plastovou packu.Vemes blinkr a vyvyklas ho ven.
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PPetr »

Diablo330Ci píše:http://www.e46fanatics.com/howto/howtodetail.php?howto_id=7

Na tom prvnim obrazku:strcis do te ovalne diry sroubovak a opatrne stlacis plastovou packu.Vemes blinkr a vyvyklas ho ven.
Díky, ale myslel sem boční a ne přední, ten už mám vyměněnej. Asi jsem to špatně napsal.
wacc
Klubové ID: 1576

#5 Příspěvek od wacc »

Bocni je na te strance taky ale o neco niz. Pisou trosku zatlacit smerem dopredu a zadek vytahnout.
Diablo330Ci

#6 Příspěvek od Diablo330Ci »

Nemenil jsem je ale podle fotek ho vyndat asi nehtama ven kdyztak zkusit zalomcovat dopredu dozadu,sroubovakem to vypacit bych se bal.
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od PPetr »

No tak to zkusim, právě se taky bojim do toho jit šroubovákem, nechce se mi hned hledat lakírníky :lol:
Moc díky za pomoc a za rady.
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od PPetr »

Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l :evil:
Takže asi budu mít na prodej 2 bílé boční blinkry na facelift. Kdyžtak vyfotim a dám sem kdyby někdo chtel a pošlu kdyžtak i rozdíl v těch 2 typech...
Lukas1
Klubové ID: 1048

#9 Příspěvek od Lukas1 »

PPetr píše:Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l :evil:
Takže asi budu mít na prodej 2 bílé boční blinkry na facelift. Kdyžtak vyfotim a dám sem kdyby někdo chtel a pošlu kdyžtak i rozdíl v těch 2 typech...
A není to náhodou druhovýroba že tam tak přesně nepasujou? Já jsem kupoval zadní světla na sedan E46 a musel sem je hodinu dopasovávat. Prostě hnus, ale co bych chtěl za ty prachy, příště si radši našetřím na origo!
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od PPetr »

Lukas1 píše:
PPetr píše:Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l :evil:
A není to náhodou druhovýroba že tam tak přesně nepasujou? Já jsem kupoval zadní světla na sedan E46 a musel sem je hodinu dopasovávat. Prostě hnus, ale co bych chtěl za ty prachy, příště si radši našetřím na origo!
No jsou to z vrakáče a spodek maji stejnej jako ty co jsem vyndal, tak nevim... Zkusim to zítra nafotit a dám to sem, asi nejsem jedinej kdo tohle řeší tak at maji možnost porovnat a dát si na to pozor.
Tomassino

#11 Příspěvek od Tomassino »

ja menil za neorigo bily a vsechno naprosto v pohode...
spider111

#12 Příspěvek od spider111 »

cau kluci,

akurat som sa rozhodol na moju E46 /2000/ vymenit tie orange lampy za biele. Objednal som to a prisli mi samozrejme neorigo bmw, predne smerovky mi moc nesedeli a ako sa jedna dopasovavala tak praskla, bocne smerovky tiez niesu nic extra co sa tyka kvality zadne lampy sa celkom daju ale mam moznost to komplet vratit a nechat si poslat origo.

poradte mi prosim ako by ste to riesili, ci doplatit za origo alebo to mam dokupit len tu novu smerovku a hodit to tam takto?

ak by som riesil doplatok takto ma to vyslo 7 tis, a tie origo bmw cca.15 by stali.

dik

Milan
spider111

#13 Příspěvek od spider111 »

tie neorigo diely co mam tak zadne lampy su DEPO a ostatne neviem
spider111

#14 Příspěvek od spider111 »

chlapi poradte mi, pls, do pondelka sa musim rozhodnut ci origo/neorigo
Odpovědět