Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna bočních blinkrů E46 facelift
-
PPetr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám cca měsíc 33Od rok 04 ale má ty strašný oranžový blinkry, sehnal jsem si předek a boky stříbrný, ale netuším, jestli se to dá vyndat zvenku a nebo se musí zevnitř blatníku. Díky za pomoc, hledal jsem to tu ale nenašel.
Jo a kdyby nahodou nekdo vedel o zadních stříbrnejch svetlech na kambika, tak budu taky vděčnej za tip. Jsem z Práglu.
Jo a kdyby nahodou nekdo vedel o zadních stříbrnejch svetlech na kambika, tak budu taky vděčnej za tip. Jsem z Práglu.
-
Diablo330Ci
http://www.e46fanatics.com/howto/howtod ... howto_id=7
Na tom prvnim obrazku:strcis do te ovalne diry sroubovak a opatrne stlacis plastovou packu.Vemes blinkr a vyvyklas ho ven.
Na tom prvnim obrazku:strcis do te ovalne diry sroubovak a opatrne stlacis plastovou packu.Vemes blinkr a vyvyklas ho ven.
-
Diablo330Ci
-
PPetr
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l
Takže asi budu mít na prodej 2 bílé boční blinkry na facelift. Kdyžtak vyfotim a dám sem kdyby někdo chtel a pošlu kdyžtak i rozdíl v těch 2 typech...
Takže asi budu mít na prodej 2 bílé boční blinkry na facelift. Kdyžtak vyfotim a dám sem kdyby někdo chtel a pošlu kdyžtak i rozdíl v těch 2 typech...
A není to náhodou druhovýroba že tam tak přesně nepasujou? Já jsem kupoval zadní světla na sedan E46 a musel sem je hodinu dopasovávat. Prostě hnus, ale co bych chtěl za ty prachy, příště si radši našetřím na origo!PPetr píše:Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l![]()
-
PPetr
- Kontaktovat uživatele:
No jsou to z vrakáče a spodek maji stejnej jako ty co jsem vyndal, tak nevim... Zkusim to zítra nafotit a dám to sem, asi nejsem jedinej kdo tohle řeší tak at maji možnost porovnat a dát si na to pozor.Lukas1 píše:A není to náhodou druhovýroba že tam tak přesně nepasujou? Já jsem kupoval zadní světla na sedan E46 a musel sem je hodinu dopasovávat. Prostě hnus, ale co bych chtěl za ty prachy, příště si radši našetřím na origo!PPetr píše:Tak jsem to sundal podle rady a super, ale koukal sem jak péro, že se dělali 2 druhy. Ten co jsem sehnal je uvnitř trošku kratší, takže tam nedrží pevně. Sakra bych se pos..l![]()
cau kluci,
akurat som sa rozhodol na moju E46 /2000/ vymenit tie orange lampy za biele. Objednal som to a prisli mi samozrejme neorigo bmw, predne smerovky mi moc nesedeli a ako sa jedna dopasovavala tak praskla, bocne smerovky tiez niesu nic extra co sa tyka kvality zadne lampy sa celkom daju ale mam moznost to komplet vratit a nechat si poslat origo.
poradte mi prosim ako by ste to riesili, ci doplatit za origo alebo to mam dokupit len tu novu smerovku a hodit to tam takto?
ak by som riesil doplatok takto ma to vyslo 7 tis, a tie origo bmw cca.15 by stali.
dik
Milan
akurat som sa rozhodol na moju E46 /2000/ vymenit tie orange lampy za biele. Objednal som to a prisli mi samozrejme neorigo bmw, predne smerovky mi moc nesedeli a ako sa jedna dopasovavala tak praskla, bocne smerovky tiez niesu nic extra co sa tyka kvality zadne lampy sa celkom daju ale mam moznost to komplet vratit a nechat si poslat origo.
poradte mi prosim ako by ste to riesili, ci doplatit za origo alebo to mam dokupit len tu novu smerovku a hodit to tam takto?
ak by som riesil doplatok takto ma to vyslo 7 tis, a tie origo bmw cca.15 by stali.
dik
Milan