Zdar všem, jsem tu novej.Že si tu najdu číslo každé součástky je supr ale kde si to pak koupit to netušim. Kde sehnat m3 lišty na boky (coupe) nebo loketní opěrku a podobně.Dik za radu
 Zdar všem, jsem tu novej.Že si tu najdu číslo každé součástky je supr ale kde si to pak koupit to netušim. Kde sehnat m3 lišty na boky (coupe) nebo loketní opěrku a podobně.Dik za raduProzkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	nováček potřebuje poradit
- 
				castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne
alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...
jak to nakonec bude nevim.
- 
				error-motohanz
- Klubové ID: 2256
no nevim s tim prihazovanim, ja kupoval zatim pouze jeden dil od BMW a sice od ACRauto, cena byla temer stejna jakou mi to hodilo v ceniku, ptal sem se jeste na jine veci a ,,,,to same. kdyz sem se ptal v kteremkoliv jinem neautorizovanem obchode kde prodavaji naharadni dily a doplnky, tak budto neumeli sehnat vubec a nebo za dvojnasobnou cenu  

takze jedine u BMW

takze jedine u BMW

- 
				error-motohanz
- Klubové ID: 2256
- 
				dell
- Klubové ID: 715
Zmiňuješ AUTOKELLY u ná je také prodejna a na můj dotaz o slevě se mě vysmál.castro píše:a nebo se staň plnohodnotným členem bmwklubu čr ( po zapacení členského příspěvku ) a řada výhod a slev tě nemine, mimo jiné i slevy v ELITU a AUTOKELLY, kde si ty díly můžeš koupit za velmi příjemné ceny, a jsou tam i výrobci origo dílů, takže se dostaneš na stejnou kvalitu jako u dealera BMW
- 

Francis   
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Kolik si "přihodí" autorizovaný BMW překupník? Pídil jsem se po slevě na přední tlumiče na E34 iX které replikátoři neprodávají. V ceníku AuTec jsou za 12168 bez DPH a z důvěryhodného zdroje mám zprávu že některé jiné dealerství je nakupuje za 7722 bez DPH. To znamená že si přihodí "pouhých" 57,6 % !!! By mě zajímalo za kolik je takový díl koupitelný v Germánii.
Dodatek: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 Amíci je prodávají za $442, což je při dnešním kursu necelých 9000 Kč. Zdejší autorizovaní překupníci si na nás pěkně mastí kapsu.

Dodatek: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 Amíci je prodávají za $442, což je při dnešním kursu necelých 9000 Kč. Zdejší autorizovaní překupníci si na nás pěkně mastí kapsu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

323ti stock condition
- 
				Koby
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to neni. Autec má stejný ceny jako třeba Bychl nebo Renocar... Objednávaj to všochni na vlastní pěšt a přes Autec to nejde.castro píše:tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne
alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...
jak to nakonec bude nevim.