Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Snížení e46 coupe - pružiny
Chtěl bych se vás zeptat jaké máte zkušenosti se snižováním. Minulé auto jsem měl skoro na zemi a tak si nějak nemůžu zvyknout na sérii
Snížení bych chtěl docílit pouze pomocí pružin (nechci do toho moc investovat, protože auto asi nebudu mít moc dlouho) a s cenou bych se chtěl vejít tak do 5 tisíc. Máte s tím někdo zkušenosti? S jakou značkou a s jakým snížením? Díky moc
velmi kvalitni a supr pruziny jsou H.R ale ty budou stat o neco vic nez 5tacu nove. pak nejsou spatne eiabach tam se do ceny vlezes.ale jestli ti muzu poradit kup i sport tlumice to auto bude mit jinak na seriovich tlumicich jizdni vlastnosti jak koza a to nemluvim o tom ze pujdou brzo srat to je lepsi se na to nekdy vysrat na to snizovani bez tlumicu ale to je tva vec jen se snazim poradit. 
mam snizeno pouze pruzinami H&R -30mm, snizeni je znat, ale zas to neni uplny terno...
Co se tyce jizdnich vlastnosti, tak se zas tolik nezmenily, ani diry v silnici nejsou tak hrozny, je to trochu tvrdsi oproti serii, ale taky sem myslel, ze to bude horsi. Zalezi taky na pruzinach...
Tyhle jsem koupil tady v klubu za 2500,- takze vejit do 5000 se da
Uz je mam rok.
Co se tyce jizdnich vlastnosti, tak se zas tolik nezmenily, ani diry v silnici nejsou tak hrozny, je to trochu tvrdsi oproti serii, ale taky sem myslel, ze to bude horsi. Zalezi taky na pruzinach...
Tyhle jsem koupil tady v klubu za 2500,- takze vejit do 5000 se da
Že to není úplný terno znamená co? Že by to ještě sneslo? Jízdní vlastnosti se zas tolik nezměnily jako v tom, že je to pořád stejný nebo horší? Že to je tvrdší mi nevadí. DíkyTomassino píše:mam snizeno pouze pruzinami H&R -30mm, snizeni je znat, ale zas to neni uplny terno...
Tyhle jsem koupil tady v klubu za 2500,- takze vejit do 5000 se daUz je mam rok.
-
Diablo330Ci
-
Diablo330Ci
Aby se to válelo na zemi určitě nechci. To už jsem zažil a opravdu mě nebaví 3x do roka lakovat orvanej přední nárazník:) Bral bych tak 30mm oproti stávajícímu....Diablo330Ci píše:To rumman:kup ten co nejvic snizenej jestli chces aby se to valelo na zemi:)
To Mri:mas to krasne na zemi.Jo presne HR je super mam sice nastavenej ale je bomba tvrdej a stabilni
ze to neni uplny terno znamena, ze je porad znat dira mezi kolem a lemem, 30mm proste neni moc.rumman píše:Že to není úplný terno znamená co? Že by to ještě sneslo? Jízdní vlastnosti se zas tolik nezměnily jako v tom, že je to pořád stejný nebo horší? Že to je tvrdší mi nevadí. DíkyTomassino píše:mam snizeno pouze pruzinami H&R -30mm, snizeni je znat, ale zas to neni uplny terno...
Tyhle jsem koupil tady v klubu za 2500,- takze vejit do 5000 se daUz je mam rok.
A jizdne se to zmenilo v tom, ze to lip sedi v zatackach, tolik se to nehoupe, ale zase sem myslel, ze to bude vic tvrdsi. Oproti serii byl ten rozdil znat, ale opet jsem cekal, ze to bude "horsi" (retardery jdou s klidem prejet i vyssi rychlosti). Ale to zas je asi typem pruzin.
Rozhodne mi to ale staci, vejdu se jeste nad vetsinu obrubniku a vjezd do garaze je taky nastesti ok. Niz uz bych nesel a kvuli garazi ani nemuzu...