Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zamykání

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Ajwori »

zdar, jak zjistim jakou mám jednotku centrálního zamykání a co vše umí? mám centrál, kterej funguje jen na dvě polohy obyč klíčkem v zámku, kdybych chtěl do klíčku dálku, zjistím jestli to ta jednotka umí nebo musim dodat nějakej příjmač nebo co musim udělat? a ještě bych chtěl aby mi při odemknutí jednou blikly blinkry a při zamčení dvakrát je to reálný udělat bez velkejch investic, třeba podle vinu je možný zjistit co to auto má nebo nemá
calif

#2 Příspěvek od calif »

Ajwori píše:zdar, jak zjistim jakou mám jednotku centrálního zamykání a co vše umí? mám centrál, kterej funguje jen na dvě polohy obyč klíčkem v zámku, kdybych chtěl do klíčku dálku, zjistím jestli to ta jednotka umí nebo musim dodat nějakej příjmač nebo co musim udělat? a ještě bych chtěl aby mi při odemknutí jednou blikly blinkry a při zamčení dvakrát je to reálný udělat bez velkejch investic, třeba podle vinu je možný zjistit co to auto má nebo nemá
musel bys mit samo k dálce senzor :) ten je origo pod zrcatkem u celniho skla, nevim jak by bylo slozite to zapojit, to blikani blinkru pri zamykani se tu taky resilo, myslim ze to jde udelat pri diagnostice, tam se tohle da pry taky nastavovat, podle vinu ti v BMW reknou vybavu jakou to auto melo pri prodeji, ale nemyslim ze by tam byla i verze ridici jednoty centralu :)
Odpovědět