zdravim
shanim predni mlhovky na 36-ku sedana. nejlip se vsim vsudy... trefil sem srnku a jedna je rozmr*ana uplne total...
nastesti to odnesla jenom jedna mlhovka
Zdravim, našel jsem tento topic tak to napíši sem.
Chci se zeptat, mám E36 323i r.v. 95 a mám mlhovky ve předu a když je chci zapnout, tak to tlačítko co je na mlhovky vedle světel je prostě mrtvé, zmáčknu ho, mlhovky se rozsvítí i kontrolka na palubce, ale tlačítko se samo vrátí zpět, tudíž vůbec nemůžu zapnout mlhovky. Hned pod ním je tlačítko na zadní mlhovky a to zmáčknu a ono se zamáčkne a zadní svítí a poté jej jednoduše vymáčknu a je.. Zatím jsem to vyřešil tak, že když jsem chtěl rozsvítit přední mlhy, tak jsem tam strčil párátko k tomu tlačítku a tlačítko se nevrátilo do původní polohy a bylo..Jen mě zajímá jestli to tak má být či ne, protože je to celkem na prd...díky
krtek píše:Jen mě zajímá jestli to tak má být či ne, protože je to celkem na prd...díky
To je dotaz... Myslíš že se běžně zapínali mlhovky párátkem? Tlačítko je prostě KO sežeň si třeba tady na foru v bazaru jiný a máš po problému... Bude to stát pár korun...
to je chytry chlapec!hleda figly!jo jo ale to musis vyndat cely i s tim ofukem,musis cenznou to pod tlacitkem akorad nevim jestli je to delany do hromady i stema zadnima mlhama? :oops:taky jsem resil proc mi to netopi na ksicht vsak vis jak ne..... bmw je proste jedinecny a jsem za nej OOOBROVSKY rad!