Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

predni mlhovky na E36 sedan

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gibon
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Gibon »

zdravim
shanim predni mlhovky na 36-ku sedana. nejlip se vsim vsudy... trefil sem srnku a jedna je rozmr*ana uplne total...
nastesti to odnesla jenom jedna mlhovka :)
men
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od men »

sekce Náhradní Díly-Prodej bude vhodnejší :wink:
krtek
Klubové ID: 2549

#3 Příspěvek od krtek »

Zdravim, našel jsem tento topic tak to napíši sem.
Chci se zeptat, mám E36 323i r.v. 95 a mám mlhovky ve předu a když je chci zapnout, tak to tlačítko co je na mlhovky vedle světel je prostě mrtvé, zmáčknu ho, mlhovky se rozsvítí i kontrolka na palubce, ale tlačítko se samo vrátí zpět, tudíž vůbec nemůžu zapnout mlhovky. Hned pod ním je tlačítko na zadní mlhovky a to zmáčknu a ono se zamáčkne a zadní svítí a poté jej jednoduše vymáčknu a je.. Zatím jsem to vyřešil tak, že když jsem chtěl rozsvítit přední mlhy, tak jsem tam strčil párátko k tomu tlačítku a tlačítko se nevrátilo do původní polohy a bylo..Jen mě zajímá jestli to tak má být či ne, protože je to celkem na prd...díky
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#4 Příspěvek od Danny Moderátor »

to bude chtít nové /nebo starší funkční/ - to tě nenapadlo?
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

krtek píše:Jen mě zajímá jestli to tak má být či ne, protože je to celkem na prd...díky
To je dotaz... 8O Myslíš že se běžně zapínali mlhovky párátkem? :lol: Tlačítko je prostě KO sežeň si třeba tady na foru v bazaru jiný a máš po problému... Bude to stát pár korun... :wink:
krtek
Klubové ID: 2549

#6 Příspěvek od krtek »

jo tak došlo mi že tlačítko je kaput a že to tak asi být nemá, jen jsem v tom hledal zase nějakej fígl jako vždy a u všeho...
Alexru

#7 Příspěvek od Alexru »

to je chytry chlapec!hleda figly!jo jo ale to musis vyndat cely i s tim ofukem,musis cenznou to pod tlacitkem akorad nevim jestli je to delany do hromady i stema zadnima mlhama? :oops:taky jsem resil proc mi to netopi na ksicht :D vsak vis jak ne..... :wink: bmw je proste jedinecny a jsem za nej OOOBROVSKY rad! :D
Odpovědět