Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nevite co to je? nejak v tom klepe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tim
Klubové ID: 1202
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tim »

Cau BMW mam problem u sve 36 je to 18 TDS myslel sem si ze klepe vstrik ale kontoloval sem olej a mel sem zapli zapalovani a slysim zase to klepani tak to hledam azjistil sem ze to klepe v tom kramu na fotkach. jde to slyset jen v kabine takovy buch buch v stejnych intervalech a netusim jestli to ma nebo nema pze to zacalo az ted nebo driv sem to nepozoroval. tak se ptam a jeste mam problem sem si vsiml ze sem mel jak prselo mastnou mapu pod autem tak sem cekal jak bude sucho jezdil sem s klimou a pod autem mala kaluz ale tyla tam zase mastna mapa v tom nafta to neni olej taky ne, tak se chci zeptat co by to mohlo byt kondenzat z klimy? diky za rady
Přílohy
DSC00444 kopie.jpg
DSC00444 kopie.jpg (142.98 KiB) Zobrazeno 810 x
DSC00443 kopie.jpg
DSC00443 kopie.jpg (158.09 KiB) Zobrazeno 810 x
Mirek
Klubové ID: 1213

#2 Příspěvek od Mirek »

Je to ventil topeni. Je dvojity, protoze mas dvouzonovou klimu. Tenhle ventil otevira a zavira privod teple vody do radiatoru, takze tim neproudi chladivo z klimy, ale fridex.
Pokud je ten ventil hlucny, mozna se louci a chce vymenit.
chrompacket

#3 Příspěvek od chrompacket »

nema nekdo o tomhle vice informaci...kdyz jsem prolezal forum narazil jsem na to a myslim, ze mam podobny problem, mirne klepani v oblasti pod volantem, klepani je ve stejnych intervalech a kdyz to klepne ten raz je jemne citit i v pedalu brzdy... nekdy to dela nekdy ne...vetsinou vzdy kdyz je auto zahrate, pri regulaci teploty ci intenzity foukani to nekdy prestane..mam 2zonovou digiklimu..
jestli mate nekdo podobne zkusenosti prosim poradte oc se presne jedna popr misto kde se zavada da najit a opravit (vymenit)
jestli je to jak pise Mirek ventil topeni, tak kde ho najdu?? popr. odkaz na ETK, jak to vypada
diky vsem za rady
Tim
Klubové ID: 1202
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tim »

Takze je to ventil topeni, mam to ted v servisu ceu za opravu sem hodim, to klepani je stejny jak popisujes ty asi s tim mas stejny problemy, ze zataku to taky jen sem tam a ted porad
chrompacket

#5 Příspěvek od chrompacket »

ok..napis pls cenu...ja jsem se dival a vysel by mne po sleve na nejakych 900 korun..ovsem nevim kde presne je a jaky je k tomu pristup...tak nevim estli se do toho poustet nebo to zavezu do Car-Tecu...
Odpovědět