Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
cukání při stahování oken
-
mam problem se stahovanim oken u spolujezdce e 36 coupe. uz jsem se s tim setkal asi u 4 kupatek, ale nevím pricinu. kdyz zmacknu tlacitko tak to popojede asi o 3 cm a pak to musim porad mackat nez to okno sjede, to same pri zavirani. nevite co stim na foru jsem snasel spoustu problemu s okny, ale tenhle tam asine. diky
-
coupe-meister píše:mam problem se stahovanim oken u spolujezdce e 36 coupe. uz jsem se s tim setkal asi u 4 kupatek, ale nevím pricinu. kdyz zmacknu tlacitko tak to popojede asi o 3 cm a pak to musim porad mackat nez to okno sjede, to same pri zavirani. nevite co stim na foru jsem snasel spoustu problemu s okny, ale tenhle tam asine. diky
To mi připomíná problémy s el. okny u E60. Pokud se z nějakého důvodu vyresetují dojezdové polohy, tak to dělá obdobný brajgl. Po cca 3 cm dolů i nahorů. Ovšem E36 asi ještě nemá něco takového.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
coupe-meister píše:to nevim, mam uz pate kupe is a mel jsem to ve dvou, ale presne jak pises 3 cm dolu a nahoru je to strasnej vopruz to delat, na mem starem kupe jsem si to nechal opravovat, opravali to ano, ze uz ty okna nesli vubec.
nejsem si jistej, ale myslim že tohle dělá řídící jednotka oken...
-
-
-
-
me to delalo na e46 kdyz byla praskla jedna umela hmota z casti co je v ni prisroubovane okno a drzi v ni lanko ale to byl asi trochu jiny problem ale stejne to nahoru automaticky nevyjelo musel jsem to drzet
pokud byste meli to co ja tak to poznate tak ze okno se pri vytahovani trochu zkrizi(jedna strana je o trochu vys nez druha)
pokud byste meli to co ja tak to poznate tak ze okno se pri vytahovani trochu zkrizi(jedna strana je o trochu vys nez druha)