Ahoj
Měl bych prosbu na všechny co vlastní 328. Jestli by mi někdo nemohl změřit vodní chladič. Stačilo by změřit jen výšku a délku chladící plochy " od plastu k plastu". Díky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chladič na 328 E36
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
je stejná jako všechny benzínové R6 rozdíl je jestli máš auto s/bez klimy (s klimou je vyšší)..když najedeš do jakéhokoli katelogu dílů máš tam rozměrytom28 píše:Ahoj
Měl bych prosbu na všechny co vlastní 328. Jestli by mi někdo nemohl změřit vodní chladič. Stačilo by změřit jen výšku a délku chladící plochy " od plastu k plastu". Díky moc
Už jsem to dohledal v etk. Díky. Ještě dotaz našel jsem tam taky nějaký takový ventilky, který jsem tuším u přívodu k topení. jelikož to mám v jiném autě tak jsem to vyhodil a napojil natvrdo. Mám problém s přehříváním ještě je možnost, že jsem nějak špatně napojil hadice. Nevíte kde bych našel nějaký kompl. schéma chlazení?
Dnes jsem vyndal pumpu je dobrá, termostat nový chladič jaký má být a pořád to nemohu uchladit.
Díky za rady.
Dnes jsem vyndal pumpu je dobrá, termostat nový chladič jaký má být a pořád to nemohu uchladit.
Díky za rady.
a co visco spojka? funguje jak má?tom28 píše:Už jsem to dohledal v etk. Díky. Ještě dotaz našel jsem tam taky nějaký takový ventilky, který jsem tuším u přívodu k topení. jelikož to mám v jiném autě tak jsem to vyhodil a napojil natvrdo. Mám problém s přehříváním ještě je možnost, že jsem nějak špatně napojil hadice. Nevíte kde bych našel nějaký kompl. schéma chlazení?
Díky za rady.