pokud nemáš ASC tak asi těžko...pokud to nedělá nějaký rány. Já je mám taky v čoudu a když v kopci sešlápnu plyn k podlaze a motor sebou cukne dozadu, nebo v zatáčce zaberu a nakloní se tak se mi vypne ASC...
Podívej se na ně zespoda, jestli nejsou zhroucene a oblite oilem. Pripadne je to někdy vidět i od motoru, že nejsou uprostřed a motor je trochu spadly smerem dolu. Jinka to moc poznat není.
Speedy píše:Podívej se na ně zespoda, jestli nejsou zhroucene a oblite oilem. Pripadne je to někdy vidět i od motoru, že nejsou uprostřed a motor je trochu spadly smerem dolu. Jinka to moc poznat není.
Jak složitá je výměna a co vše to obnáší? Pokud by to chtěl člověk vyměnit už jen pro klid duše. (E36 M3 3.0 )...Těch silentbloku tam je kolik vlastně, 4 kusy?
prej se to zkouší tak že se zatahne ručka, jeden se díva na motor a druhej dá kvalit a pouští spojku na jedničku a na zpátečku a motor se nesmí moc zvedat.
Vymena je celkem jednoducha u e36 mimo M3. Na M3 jsou ladeny svody, ktery prekazi tomu, aby se tam dala protahnout gola nebo jinej klic. Takze bud sundat zadni svody a nebo sundat napravnici a sundat drzak motoru. Oboje je oser a uz to nikdy delat nechci
zacloumám s motorem a ozývá se jakýsi čvachtání z těch silentbloků. na volnoběh se začne klepat jak motor tak i cely auto.(přidám na 1500ot a už je to celkem lepší) takže ty 2pod motorem budou asi v čoudu.koukal jsem u převodovky a tam jsou OK.
zvládnu si je sám v garáži vyměnit? musím ten motor zvednout..takže třeba hydraulickym zvedákem??
dnes jsem měnil ten držák pod převodovkou a taky jsem tu převodovku musel zvednout a bylo to v poho
a to kolínko jsem měnil to bylo něco ale už je to ok
Přílohy
Kopie č. 3 z Obrázek(3).jpg (94.96 KiB) Zobrazeno 1165 x