Po výměně chladící kapaliny se mi snížil výkon topení. Demontoval jsem kryt pod volantem a na pravé straně jsou tři trubky, ve dvou chladící kapalina proudí i reaguje na nastavení teplody pomocí koleček ale teplý vzduch proudící přes mřížky je jen vlažný , ta třetí je studená.
tak pak mas nejspis zarostly radiator, takze vycistit tou srackou a nebo mas spatny prave ty ventily ze ti propousti malo... ale spis to vidim na ten zarostlej radiator
Zave píše:tak pak mas nejspis zarostly radiator, takze vycistit tou srackou a nebo mas spatny prave ty ventily ze ti propousti malo... ale spis to vidim na ten zarostlej radiator
to topení by mě taky zajímalo , BMW mám krátce a teď když sem použil poprvé topení, tak mě teplo foukalo jen na okna , ale z toho velkýho výdechu uprostřed šel studenej vzduch ať sem nastavoval cokoliv.
tak mě zajímá jestli je to tak schválně nebo nějakej problém?
4am píše:to topení by mě taky zajímalo , BMW mám krátce a teď když sem použil poprvé topení, tak mě teplo foukalo jen na okna , ale z toho velkýho výdechu uprostřed šel studenej vzduch ať sem nastavoval cokoliv.
Uprostred jde schvalne studeny. Muzes si to na nem zavrit.
4am píše:to topení by mě taky zajímalo , BMW mám krátce a teď když sem použil poprvé topení, tak mě teplo foukalo jen na okna , ale z toho velkýho výdechu uprostřed šel studenej vzduch ať sem nastavoval cokoliv.
Cau mam uplne stejnej problem jako ty + funguje mi pouze na 4 stupen jinak nefouka vubec a nevim co stim