Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Olej

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kosa

#1 Příspěvek od Kosa »

Caute, pls nevite nahodou nekdo co znamena Magnatec u Castrol GTX Magnatec 5W-40 , nejak jsem to nikde nenasel a radsi ze zeptam nez abych nalil do auta neco ee ? Jo je to 318i 98.
major
Klubové ID: 677

#2 Příspěvek od major »

Kosa píše:Caute, pls nevite nahodou nekdo co znamena Magnatec u Castrol GTX Magnatec 5W-40 , nejak jsem to nikde nenasel a radsi ze zeptam nez abych nalil do auta neco ee ? Jo je to 318i 98.
Neznamená to nic. Je to blábol. Reklamní lákadlo na důvěřivé klienty.
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Butch5 »

magnatec ma byt olej s magnetickymi mikrocasteckami, ktere zajistuji to , ze jemny olejovy film ti zustava diky tomu, ze olej je magnetickej vsude na motoru a ani pri delsim stani olej nestece dolu. takze treba kdyz prijdes rano ke studenymu autu, auto maze ihned po startu a necekas, az se stuhly stekly olej rozhazi nahoru na motor.... jestli je to pravda nebo kec...nevim ,ale vyrobce to tvrdi.kazdopadne dobrej olej
marek26

#4 Příspěvek od marek26 »

jak moze byt kvapalina magneticka snad iba kov nie?
asi to obsahuje supermikrometricke kovove castice a tie potom šmirgluju motor :lol:
Kosa

#5 Příspěvek od Kosa »

major píše:
Kosa píše:Caute, pls nevite nahodou nekdo co znamena Magnatec u Castrol GTX Magnatec 5W-40 , nejak jsem to nikde nenasel a radsi ze zeptam nez abych nalil do auta neco ee ? Jo je to 318i 98.

A do se to bezpecne pouzit do motoru, nebo to muze uskodit?
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maikl »

Kosa píše:
major píše:

A do se to bezpecne pouzit do motoru, nebo to muze uskodit?
neuskodi, Major tim chtel rict, ze je to olej s nadsazenou cenou, prave kvuli tomu napisu MAGNATEC.. :D
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dsvatos »

Butch5 píše:magnatec ma byt olej s magnetickymi mikrocasteckami, ktere zajistuji to , ze jemny olejovy film ti zustava diky tomu, ze olej je magnetickej vsude na motoru a ani pri delsim stani olej nestece dolu. takze treba kdyz prijdes rano ke studenymu autu, auto maze ihned po startu a necekas, az se stuhly stekly olej rozhazi nahoru na motor.... jestli je to pravda nebo kec...nevim ,ale vyrobce to tvrdi.kazdopadne dobrej olej
A to je právě ten největší reklamní blábol :wink:
Odpovědět