Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém 330Ci ??????????
-
Mam problem u E46 330Ci r.v.6/2000.Stalo se mi to za 10 mesicu asi 4x.Proste normalne dojedu a kdyz to pak chci znova za chvilku nahodit tak na poprve nenaskoci az na podruhe.A to je znameni ze to pak nejede.Auto se chova jak 150 konovej motor.Jde do otacek ale neochotne a zatah je mnohem slabsi.Kdyz zapnu a vypnu klicek vse je o.k.Benzinem to asi neni.A k tomu mi ukazuje jen po rychle jizde zluta kontrolka na hladinu oleje nedostatek-a je ho tam mezi rysku(po 200km od doliti).Koukal jsem na vahu a je cista a neporusena ale origo takze je mozny ze tam je celych 200 000km.Na diagnostiku zatim nechci protoze to dela jenom obcas.Mam podezreni na vahu nebo lambdu,cidlo spojene s hladinou oleje?Jeste postreh ze v noci kdy je chladnejsi vzduch se mi zda ze jede lip (takze vaha-nevim)Diky moc!!!!!!!
Bude to nejaka eletronicka soucast vybavy vozidla, takze bez diagnostiky ses vis kde.
Ta vaha je jednou z moznosti, lambda spise ne, ta ma tendenci se porouchavat spise podle dvoustavove logiky (funguje nefunguje) navic dopady nefunkcni lambdy jsou vetsi. Na druhou stranu pokud se to stane ctyrikrat za deset mesicu, tak bych to asi neresil a pockal az se to vysype uplne.
Co se tyce oleje, tak cidla hladiny oleje jsou notoricky nespolehlive soucasti vozu. Olej je potreba merit pravidelne manualne (u aut jako je 330ci minimalne jednou za dva tisice kilometru spise casteji podle miry praseni), protoze takovych frajeru co si rikali "kontrolka mi nesviti, oleje je dost" a zadreli motor jsou mraky.
Dej si pozor, abysi olej meril tak jak se ma, aby mereni melo vypovidajici hodnotu. Srandistu co merili olej u auta po tydennim stani na parkovisti uz jsem take videl hodne. Pokud tohle delas, tak bych blikani kontrolky asi neresil.

Co se tyce oleje, tak cidla hladiny oleje jsou notoricky nespolehlive soucasti vozu. Olej je potreba merit pravidelne manualne (u aut jako je 330ci minimalne jednou za dva tisice kilometru spise casteji podle miry praseni), protoze takovych frajeru co si rikali "kontrolka mi nesviti, oleje je dost" a zadreli motor jsou mraky.

-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
-
Taky mi to dělalo, a byl to snímač fáze sací vačky. To ukáže jedině diagnostika.Diablo330Ci píše:Mam problem u E46 330Ci r.v.6/2000.Stalo se mi to za 10 mesicu asi 4x.Proste normalne dojedu a kdyz to pak chci znova za chvilku nahodit tak na poprve nenaskoci az na podruhe.A to je znameni ze to pak nejede.Auto se chova jak 150 konovej motor.Jde do otacek ale neochotne a zatah je mnohem slabsi.Kdyz zapnu a vypnu klicek vse je o.k.Benzinem to asi neni.A k tomu mi ukazuje jen po rychle jizde zluta kontrolka na hladinu oleje nedostatek-a je ho tam mezi rysku(po 200km od doliti).Koukal jsem na vahu a je cista a neporusena ale origo takze je mozny ze tam je celych 200 000km.Na diagnostiku zatim nechci protoze to dela jenom obcas.Mam podezreni na vahu nebo lambdu,cidlo spojene s hladinou oleje?Jeste postreh ze v noci kdy je chladnejsi vzduch se mi zda ze jede lip (takze vaha-nevim)Diky moc!!!!!!!