Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

new lak a kůže

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

cauves, jen tak se zeptam, nerikam ze to budu delat hned zitra :)
na kolik tak vyjde nova metla aniz bych sam neco odstrojoval na coupe E36 ?
a ted jeste kolik stoji asi tak precalouneni prednich i zadnich sedacek plus loketky??
Dik .......
Atila

#2 Příspěvek od Atila »

calif píše:a ted jeste kolik stoji asi tak precalouneni prednich i zadnich sedacek plus loketky??
Dik .......

"precalouneni prednich i zadnich sedacek plus loketky" bude stat podle toho jakou kuzi si vyberes, protoze to je primarni nakladova polozka. Cenu pocitej nekde mezi 25.000Kc - 70.000Kc za predpokladu, ze nepujdes do extremu, pricemz cena za kvalitni kuzi i praci je blize vyssi nez nizsi hodnote. :-)
bmwfil

#3 Příspěvek od bmwfil »

No a lak tak 20-30...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Mno, lak vyjde kolem 35-40k-kvalitni a bez znamosti.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Spajky »

MNo takže jiný auto... :lol:
Atila

#6 Příspěvek od Atila »

Spajky píše:MNo takže jiný auto... :lol:

Asi tak. Takovehle opravy ma smysl delat u nejakeho vzacneho veterana, ale rozhodne ne u tuctoveho deset let stareho BMW. Kdyby to byla nejaka raritni M3jkova modifikace tak mozna, ale takhle to nema smysl.
calif

#7 Příspěvek od calif »

no takze dohoromady nejakych 60 az 70 tis
to neni zas tak hrozny kdyz uvazim ze se tu nektera auta, nekdy i starsi nez mam ja, a dokonce hodne tuctova prodavaji kolem 130 tis, coz je celkova cena ktera by me vysla i s cenou porizovaci........to neni zas tak moc.
jak sem si vsiml tak lak a stav interieru prodava auto.
jen ze by se mi to libilo :) radsi si to necham udelat a vim co v aute mam :)))
jen skoda ze ty prachy ted zrovinka nemam :)))))))
ale dik za info...
crus

#8 Příspěvek od crus »

Já mám tuto úpravu za sebou. Nedělal jsem jen ty sedačky. Komplet lak plus výměna orezlích dílů a čelního skla mě vyšla na 106000. Z toho jsem vzal ponauení, že se to vyplatí jen tehdy pokus si chceš auto nechat delší čas. Hlavně pozor na lakovny. Má nejlepší zkušenost je s lakovnou na Veleslavíně. Tam jsem nechával opravovat lak na laguně a pak jsem nemohl najít kde je origo a kde nové lakování. Mě dělali lak v BMW v Praze neoriginální servis a pěkný. Lak je pěknej, ale čtvrt roku bez kary a pak spěchali, až to místama pokurvili. Když tam dávali lišty, tak ten lak nahrnuli. Osobně už bych to tam dělat nenechal. Další věci už mi dělaj na Veleslavíně kde to je zase pouze k mé spokojenosti. Co si člověk neudělá sám, tak nemá.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Petta »

Ja sem se ptala predrazenych calouniku a za precalouneni do kuze sedacky + tapce + koberce i rekli vetsinou 50-60 tisic ... co se laku tyka, tak bez znamosti je to dost drahy, ale jinaxe to da zmaknout i za 15 tisic ... kdybys chtel, mam kontakt na sikovnyho klucinu, co dela calouneni a prepotahuje plaubky a komplet introse v autech ... je levnej a sikovnej ... budu si u nej taky nechavat predelavat inter, az budou kacatka :-)))
Odpovědět