Zdravim mam problem kdyz jedu kolem zdi a mam stazeny okynko a rychleji seslapnu plyn tak slysim takovy cinkani ze predu nejvic to jde slyset kdyz jedu do kopce a pridavam vic plynu jinak kdyz jedu stejnou rychlosti tak nic neni slyset jenom kdyz slapnu rychle na plyn.
325i 94r.v. 193najeto automat
diky za rady
pity84 píše:Zdravim mam problem kdyz jedu kolem zdi a mam stazeny okynko a rychleji seslapnu plyn tak slysim takovy cinkani ze predu nejvic to jde slyset kdyz jedu do kopce a pridavam vic plynu jinak kdyz jedu stejnou rychlosti tak nic neni slyset jenom kdyz slapnu rychle na plyn. 325i 94r.v. 193najeto automat diky za rady
To by klidně mohl být i utrženej šusplech kotoučové brzdy, to mě taky dělalo.
jde to z prave strany slysim to jenom kdyz tam mam stahly okno kdyby to bylo to delal ten susplech tak by to bylo slyset i kdybych jel bez plynu prece ale tohle je slyset jenom kdyz seslapnu plyn rychleji
pity84 píše:jde to z prave strany slysim to jenom kdyz tam mam stahly okno kdyby to bylo to delal ten susplech tak by to bylo slyset i kdybych jel bez plynu prece ale tohle je slyset jenom kdyz seslapnu plyn rychleji
Tím, že sešlápneš plyn vzniknou vibrace na určité frekvenci a plech drnčí...
pity84 píše:jde to z prave strany slysim to jenom kdyz tam mam stahly okno kdyby to bylo to delal ten susplech tak by to bylo slyset i kdybych jel bez plynu prece ale tohle je slyset jenom kdyz seslapnu plyn rychleji
uvolneny plechovy kryt katu?...skus, uz som to riesil na aute tiez.
uvolneny plechovy kryt katu?...skus, uz som to riesil na aute tiez.
Taky mi to delalo, otevři dveře a ohni se pod auto a přidávej si plyn. V určitých otářkach bude rezonovat. Klidně ten plech urvi
Já zase slyším něco podobného, když šlápnu na brzdu. Rozlehne se to mezi zdmi při první sešlápnutí, při dalším přerušovaném brzdění už nic, po chvíli plynulé jízdy a novém brzdění znovu takové kovové cvaknutí. Nevím, co by to mohlo být.