zdravim! mam BMW 318IS (E36) z r. 1992, a nemam tam airbagy! Poradil by mi někdo jak by se tam dali namontovat? co je potřeba udělat a tak? Pokud možno jestli to jde aspon u řidiče?....předem moc dík za odpovědi! čus
jestli mas auto bez pytlu zjistis podle VIN, 8má (nebo 10tá, ted nevím na 100%) pozice zlevadoprava, pokud tam máš 0, je to auto z výroby bez pytle. Dodělavát je tam je nesmyslný, jestli ti jde o vzhled, tak tam dej proste volant s pytlem a dal to neres.
Hanz píše:jestli mas auto bez pytlu zjistis podle VIN, 8má (nebo 10tá, ted nevím na 100%) pozice zlevadoprava, pokud tam máš 0, je to auto z výroby bez pytle. Dodělavát je tam je nesmyslný, jestli ti jde o vzhled, tak tam dej proste volant s pytlem a dal to neres.
hele dík za ten VIN , sem zjistil ze teda airbag nemam...
no, nedalo mi to, jak psal Hanz a koukl jsem na VIN...8 i 10tá pozice je 0...a v dalších záznamech v TP mám psáno 2x airbag...takže je tam dodělanej, jo?
Pazdi píše:no, nedalo mi to, jak psal Hanz a koukl jsem na VIN...8 i 10tá pozice je 0...a v dalších záznamech v TP mám psáno 2x airbag...takže je tam dodělanej, jo?
mno...tak ten obrázek mě docela zmátl...podle něj bych vůbec neměl mít 316i..bo na čtvrtém místě mám C, na pátem G...je to zvláštní, ale nějak mi to opravdu nesedí...i když...C může být M coupe G M3 coupe...takže by můj Compact byl maskovaná M3ka?
polly1 píše:no ono to nesedí asi pro to že tam je psanej rok 2005,anebo je to nejaká blbost...já tam vůbec nemam 320 a kastli bych moh podle toho mít i Z4