Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
stavitelný podvozek
-
- Kontaktovat uživatele:
V patek jsem dal KW variante 2, tedy plne stavitelny a je to proste masakr, je to tuzsi, kopiruje teren opravdu poctive... naklon v zatackach je eliminovan na naproste minimum, ale predevsim na E34 dokazal eliminovat to hroznou nedotacivost....fakt jsem z toho nadseny.
Pro Tebe varianta sehnat ho mirne jety, nebo koupit Variante 1, ta stoji kolem 30+K.
Vhodny pro rodiny s detmi ale asi opravdu neni...jen pro blazny
Pro Tebe varianta sehnat ho mirne jety, nebo koupit Variante 1, ta stoji kolem 30+K.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam na e34 KW varianta 1 a na E36 mam Vmax stelovak cca za 12k oba zatim fungujou v pohode. Varianta 1 u KW je dobra v tom ze muzes casem kupovat tlumice zvlast za rozumnou cenu. Nejaky osatatni firmy to neumi. To bych si taky bejt tebou zjistil.Ale jinak KW pouziva tlumice AL-KO, a myslim ze pruzine Weitec,kdyby to nekoho zajimalo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohhy píše:BLOOR píše:mám jednu takovou lamáckou otázku... kde se šteluje ta výška?? manualně někde pod kapotou nebo automaticky přepínačem v autě??
U E36ky vepredu je na tlumici zavit, dve kontramatky a sroubujes manualne vejsku dosedaci plochy pruziny, a vzadu je pod pruzinou takova stelovaci podlozka.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:V patek jsem dal KW variante 2, tedy plne stavitelny a je to proste masakr, je to tuzsi, kopiruje teren opravdu poctive... naklon v zatackach je eliminovan na naproste minimum, ale predevsim na E34 dokazal eliminovat to hroznou nedotacivost....fakt jsem z toho nadseny.
Mel bych jednu technickou....Jak je reseny predni stelovani u E34? Dostanes k tomu nejaky stelovanni ktery se nasadi na tu patronu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohhy píše:psena píše:V patek jsem dal KW variante 2, tedy plne stavitelny a je to proste masakr, je to tuzsi, kopiruje teren opravdu poctive... naklon v zatackach je eliminovan na naproste minimum, ale predevsim na E34 dokazal eliminovat to hroznou nedotacivost....fakt jsem z toho nadseny.
Mel bych jednu technickou....Jak je reseny predni stelovani u E34? Dostanes k tomu nejaky stelovanni ktery se nasadi na tu patronu?
Predek zadek ma stejny stelovani, vykove zavit na obalu tlumice(vpredu je to narozdil od serie primo McPhearson, tedy neni to tak ze by se menily patrony)a vzadu klasika.Stelovani tuhosti udelas tak, ze zvednes haupnu a zezhora na tlumicich nastavis cudlikem tuhost...mam nejmekci..tvrdsi bych to asi nezvladl