Ty bily blinkry me k tomu prijdou takovy oldschool. Uvazuji bud o cirych cernych (stribrny nechci) nebo ty co tam sou ted ale v kourovem provedeni...
poradte kdyby mel nekdo tip na uplne jine sem s tim.
Slid píše:také se mi líbí ty černé čiré, ale live jsem je neviděl nikdy.
Dave: co to máš za světla přední máš to nějaké moc čiré
cekni konec podpisu a musi ti to byt jasny no prodelaly takovou ozivovaci kuru..komplet vycisteny nalesteny + AE a reset clonitek
In-Pro se muze jit vysrat
cekni konec podpisu a musi ti to byt jasny no prodelaly takovou ozivovaci kuru..komplet vycisteny nalesteny + AE a reset clonitek
vypadá to pěkně a jak to svítí? máš H1+H7 já mám vše H7 a že bych je taky pročířil, ale jak to svítí no, přeci jen ty sklíčka tam jsou kněčemu a clonítka taky
vypadá to pěkně a jak to svítí? máš H1+H7 já mám vše H7 a že bych je taky pročířil, ale jak to svítí no, přeci jen ty sklíčka tam jsou kněčemu a clonítka taky
sviti to uplne v pohode..znamej co to delal to ma skoro dva roky a bez problemu. Jina svetla sou H1.
To není moje Sem jen našel teď náhodou na netu a čumm na blikny a sou to ty,kerý si asi pořídim,nesmíš nad výběrem zas až tak moc přemejšlet,abys nepřebral