Čau mam e36 kupé a nevím čím to je ale začala mi blbnout elektrika na okně u řidiče. Zavřu dveře okno dovře do rámu a pak cukne zpět a pak cuká třeba 20x pak se zastaví a zase začne jak chce. Nepříjemný je to hlavně v noci, kdy se mi samo poodevře okno (i u zamčenýho auta) a začne houkat alarm třeba 5x za noc. Myslel jsem, že by to moch dělat motůrek na stahování okna tak jsem ho odpojil od šťávy s tím že ho vyměním až ho seženu. Týden to bylo OK a dnes to zase začlo i s odpojeným motorem už fakt nevim co s tim . Tak kdyby někdo měl zkušenost a poradil mi co vyměnit. dík moc
ScaryMoon píše:Čau mam e36 kupé a nevím čím to je ale začala mi blbnout elektrika na okně u řidiče. Zavřu dveře okno dovře do rámu a pak cukne zpět a pak cuká třeba 20x pak se zastaví a zase začne jak chce. Nepříjemný je to hlavně v noci, kdy se mi samo poodevře okno (i u zamčenýho auta) a začne houkat alarm třeba 5x za noc. Myslel jsem, že by to moch dělat motůrek na stahování okna tak jsem ho odpojil od šťávy s tím že ho vyměním až ho seženu. Týden to bylo OK a dnes to zase začlo i s odpojeným motorem už fakt nevim co s tim . Tak kdyby někdo měl zkušenost a poradil mi co vyměnit. dík moc
Tak to tam máš asi ducha, když motorek nemá proud a přesto to dělá
Samozřejmě se okno nehejbe když je odpojený....špatně sem to napsal ale tváří se to jako že sou otevřený dveře. Tzn za jízdy ačkoliv sou zavřený dveře a odpojený motorek. Přesto problikává světýlko, jakoby byly otevřený dveře a bohužel to se stává i u zamčenýho auta a pak se spustí alarm
ScaryMoon píše:Samozřejmě se okno nehejbe když je odpojený....špatně sem to napsal ale tváří se to jako že sou otevřený dveře. Tzn za jízdy ačkoliv sou zavřený dveře a odpojený motorek. Přesto problikává světýlko, jakoby byly otevřený dveře a bohužel to se stává i u zamčenýho auta a pak se spustí alarm
v zámku dveří, jakoby pod B sloupkem je takovej čudlíček co kontroluje otevřené/zavřené dveře. časem se ošoupe a ikdyž zavřeš dveře, tak třeba na hrbolech hlásí a rozsvicí interiér jakoby byli otevřené.
Stačí ustříhnout kousek plechu, ( 4x8mm ) a vteřinovym lepidlem ho nalepit na ten čudlík. Nech to pořádně zaschnout a znovu kápni vteřiňák. Pozor at ti lepidlo nezateče dovnitř, to už bys s nim nikdy nehnul a musel bys ho vyměnit.
Mě se tohle osvědčilo, funguje to bez problémů... kámoš to udělal podle mě taky tak a funguje mu to.
s tim čudlíkem to udělej co nejdřív. Jak ti takhle blbne ten dojezd tak to přetěžuje motorek a taky bys mohl kvuli přeškvařenému drátku v motorku hledat závadu jako já, odvrtáním celé stahovačky (pěknej opruz) a hledání v elektroinstalaci.
Přítelkyni to dělalo to samé jak říkáš ty. cukalo to tam a zpět třeba 20x, pak se přeškvařil drátek a okno zůstalo v půlce nedovřené. A my nevěděli kde je chyba.
je to blbá fotka z mobilu se zaprášeným objektivem. Na tom čudlíku v kroužku je nalepenej plíšek.