Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ASC a samosvor?
zdravim, mam 325i e36 se samosvorem i s ASC.....vim ze se to od vyroby nekombinovalo, rekne mi nekdo jaky to ma vliv? samosvor funguje a myslim ze i ASC, dokud ho nevypnu tak si nehrabnu. ma nekdo taky auto se samosvorem a zaroven s ASC? jde mi o to jestli tyhle dva systemy vubec muzou pracovat soucasne jestli rozumite
nejsem zrovna technicky typ no 
-
Torham1
- Klubové ID: 996
Skusil bych to takhle , Samosvor - mechanika , ASC elektronika . Na spere se nema co vypnout aby nefungovala takze pokud je v poradku bude fungovat . No a ASC ma pokud jsi to skoumal klapku v sani a asi bude i krotit privod paliva takze pokud budes hrabat tak ti to bude dusit motor aby jsi nehrabal . Rekl bych ze se na vzajem hadat nebudou ( navic nemaj o co ) .
P.S. - Pokud by jsi ten svor nechtel tak bych si pro nej prijel a dal ti tam obicejnej
P.S. - Pokud by jsi ten svor nechtel tak bych si pro nej prijel a dal ti tam obicejnej
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
pokud máš obyč ASC tak není problém protože to pouze snímá rozdílné protáčení kol a na základě toho škrtí přívod vzduchu do motorucalif píše:zdravim, mam 325i e36 se samosvorem i s ASC.....vim ze se to od vyroby nekombinovalo, rekne mi nekdo jaky to ma vliv? samosvor funguje a myslim ze i ASC, dokud ho nevypnu tak si nehrabnu. ma nekdo taky auto se samosvorem a zaroven s ASC? jde mi o to jestli tyhle dva systemy vubec muzou pracovat soucasne jestli rozumitenejsem zrovna technicky typ no
Pokud by jsi měl ASC+T tak je to nevhodné, protože trakce "nahrazuje" samosvor způsobem přibrždění protáčejícího se kola... v jeden okamžik by to brzdilo a rychleji se protáčející kolo a v krátké době by se spálili lamely v diffu nebo odrovnaly brzdy.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
tak tak na tom obrázku je auto bez ASCSpeedy píše:Ne, to není pravda, to je škrtící klapka od plynu, ASC klapka na tom obrázku vůbec není.calif píše:Ano to je škrtící klapka ASCPit píše:http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showthread/t-101051.html
To pred merkou oleje na sani je asc??![]()