Mily denicku, dneska sem si dal do A.T.U. opravit rucni brzdu. Rano v 9hodim sem jim predal klicky i s autem a cely dopoledne sem se tesil jak budu moct zase parkovat z kopce. Bohuzel sem se nedockal telefonatu. Jen sem mel na mobilu neprijaty hovor od skryteho cisla. Tak si rikam, ze toho maj hodne, tak ze mi zavolaji odpoledne. Zas jen jediny hovor a zase skryte cislo. V 18:00 si uz reknu "maj preci do 19:00, tak by mi preci meli dat vedet, radsi si tam zavolam co se deje". Tak vytocim cislo a zenska na me, dyt sme vam uz 2krat volali a vy to neberete. Tento servis asi nezna, ze kdyz vola pod skrytym cislem, tak clovek nemuze zjistit co to tak asi mohlo byt. Ale to neva, tak sednu do auta kamaradovi a on me odvezl az k A.T.U. Auto zaparkovane pred servisem zadkem ke zdi. Tak si to jen tak letmo obejdu a hned to letim zaplatit. Pri platbe sem byl ohromen nizkou castkou (600kc a ja sem cekal tak 6000), nadsene vytahuji 650 i se spropitnym.

sednu do auta a ujedu jen par metru(nejvetsi blbost co byla

slysim nejaky bordel v kufru, rikam si, ze mi asi povolila guma a lita mi tam muj "bordel". Vylezu z auta a kouknu do kufru, ten je cely prehazeny a zniceho nic je tam vicko od neceho se znackou BMW. Tak zacnu hledat od ceho to je a najednou me privita nehorazna dira v mem laku. Mel sem to kytnuty, takze jen blba shoda nahod, ale proste se to stalo. Ten borec co smejdil v kufru kdyz zaviral kufr, tak musel dat taakovou ranu, ze roh kufru vrazil az do toho kytu a ten se odstip. Dira jako krava. Tak hned jedu do A.T.U a rikam, kouknete co ste mi s tim udelali. Oni, ze to se to mozna tak stalo, ale ze sem uz odjel a tak je to moje vina. Chtel sem at se to da na pojistovnu a tak zavolam nasil zboznou POLICII CR. Soudruzi mi rekli, kdyz prijeli, ze toto neresi, ze se to resi obcanskym soudem. A srovnaval to s clovece nezlob se, prej to je jako kdyby je me prisel na navstevu a rozbil mi to. Ja vim, je to mozna moje hloupost, ze sem odjel, ale tak preci to nebudu platit za svy. Jeden soudruh policista mi rekl, at to zavolam na jeji pojistovnu a at to resim s ni a pak hned hodil, ze ma dalsi pripad a ze musi odjed. (zajimave, druhy soudruh si zatim volal s osobnim tel s nejakou kocickou). Tak prijdu k vedoucimu, co to resil a rikam, ze POLICIE CR mi rekla, at to resim s jejich pojistovnou a on, ze teda zavola sefovi a da vedet. No tak sem cekal 15min a pak vidim jak se zavira kram a on odchazi, tak k nemu prijdu a ptam se ho, tak jak??? A on ze si mam zavolat svou pojistovnu a odesel. (sral na me) bohuzel policie tam uz nebyla a tak uz nvim jak to resit.

PROSTE PRISTE A TO PLATI PRO VSECHNY. SERTE NA A.T.U A HLAVNE VZDY PO SERVISU SI TO PREKONTROLUJTE CELE AUTO. Jo a jinak prijel sem ted pred dum a auto zaparkoval z kopce. Rucka je stale nefunkcni

od ted jen sam moje rucicky a kamarad bude sahat na me auto a zadny servis