dulezite je jaky mas volant, spravne by si mel mit pod volantem srouby pro odmontovani krytu airbagu a pak jen odendas airbag a dal uz to zvladnes. Hlavne nezapomen, ze musis odpojit baterku nez zacnes. Kvuli airbagu teda snad sem neco nezapomel
Slid píše:pokud se odpojují airbagy tak baterku rozhodně odpoj!!!!!!
Slyšel jsem, že volant nemusím sundavat, pokud je polohovatelný (a to já bohužel nemám). Tu baterku raději odpojím, ale mám tam ještě záložní zdroj (pro alarm), který začne houkat když baterii odpojím No snad to nějak zvládnu...
Slid píše:pokud se odpojují airbagy tak baterku rozhodně odpoj!!!!!!
Slyšel jsem, že volant nemusím sundavat, pokud je polohovatelný (a to já bohužel nemám). Tu baterku raději odpojím, ale mám tam ještě záložní zdroj (pro alarm), který začne houkat když baterii odpojím No snad to nějak zvládnu...
já nemám polohovatelný, mám 4 ramínko http://www.bmwklub.cz/modules/bmwklub_c ... 30-743.jpg a v jedné poloze to jde vytáhnout, ale je to voser taháš to do boku směr spolujezdec. Příště radši sundám volant je to rychlejší.
Ale pokud jdeš měnit jen žárovku tak nemusíš přístrojovku ani tahat ven stačí ji pouze odpojit od konektorů a vytáhnout těsně k volnatu co to dá tam už půjde šáhnout a vyměníš žárovku, pokud budeš měnit žárovku na kontrolky tak to bude vpohodě, pokud ale na osvícení třeba nádrže nebo teploty nebo ty hlavní bude to boj a musíš ji vyndat ven