Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokazeny motor 318 tds

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kyokushinkaikan

#1 Příspěvek od kyokushinkaikan »

Ahoj vsem znalcum a odbornikum. Mam takovy problem. Podarili se mi zadrit valec na motoru 318 tds. Auto prestalo jet a v Renocaru to diagnostikovali jako pokazene vstrikovaci cerpadlo. To jsem nechal opravit a pak se prislo na to ze cerpadlo nebylo vadne ale je zadreny valec. Resim dilema zda motor opravit ci pokusit se sehnat novy. Ale je veliky problem, ze tyto motory jsou nedostatkove zbozi. Nevite nekdo o nejakem funkcnim za rozumnou cenu?
Hrozne by jste mi pomohli uz se s tim trapim 6 mesicu. Diky moc
e-mail:kyokushinkaikan@centrum.cz, nebo tel:777149375
bawor

#2 Příspěvek od bawor »

http://www.sobis.cz prodávají motorové díly za zajímavé ceny písty, ojnice atd.
Tashiro

#3 Příspěvek od Tashiro »

kyokushinkaikan píše:Ahoj vsem znalcum a odbornikum. Mam takovy problem. Podarili se mi zadrit valec na motoru 318 tds. Auto prestalo jet a v Renocaru to diagnostikovali jako pokazene vstrikovaci cerpadlo. To jsem nechal opravit a pak se prislo na to ze cerpadlo nebylo vadne ale je zadreny valec. Resim dilema zda motor opravit ci pokusit se sehnat novy. Ale je veliky problem, ze tyto motory jsou nedostatkove zbozi. Nevite nekdo o nejakem funkcnim za rozumnou cenu?

A co nový auto? TDS je dost náročný a náchylný.
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

Tashiro píše:
kyokushinkaikan píše:Ahoj vsem znalcum a odbornikum. Mam takovy problem. Podarili se mi zadrit valec na motoru 318 tds. Auto prestalo jet a v Renocaru to diagnostikovali jako pokazene vstrikovaci cerpadlo. To jsem nechal opravit a pak se prislo na to ze cerpadlo nebylo vadne ale je zadreny valec. Resim dilema zda motor opravit ci pokusit se sehnat novy. Ale je veliky problem, ze tyto motory jsou nedostatkove zbozi. Nevite nekdo o nejakem funkcnim za rozumnou cenu?

A co nový auto? TDS je dost náročný a náchylný.

je to auto jako jakékoliv jiné, důležité je to jak se o auto předchozí majitelé starali....... a ne že je to TDS
Huska
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Huska »

co tak udělat komplet generálku? bude to nejefektnější oprava 1,8TDS bude z vrakáče taky v nic mos stavu. většina lidí tomu dává zabrat aby to jelo a proto tak dopadá. Známý ho má již 1,5roku a než jsme sehnali v dobrém stavu tak to byla dlouhá doba.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
kyokushinkaikan

#6 Příspěvek od kyokushinkaikan »

O tom jsem taky uvazoval ale protoze nejsem v tomto kovany nemam predstavu kolik by takova generalka mohla vyjit. Jetli to nebude levnejsi poridit ten starsi motor. Jsem fakt uz zoufaly.
tds

#7 Příspěvek od tds »

http://www.ahra.cz zavolej si tam a zeptej se na kolik to vyjde.pokud si to auto chceš nechat tak si nechej udělat motor novej tipuju že by to mohlo vyjít tak na 30-40 tis (písty,kruhy,šálky)i s prací.pokud chceš dát auto pryč tak kup někde z vrakálu běžící motor který ti předvedou.
Odpovědět