Tak konecne se to podarilo dokoncit.Gratuluji
Sledoval jsem to na AHC.
No a jaky jsou dojmy ze zvuku,vypada to fakt poctive udelany,co se tyce vytlumeni?.....
Addict píše:Tak konecne se to podarilo dokoncit.Gratuluji
Sledoval jsem to na AHC.
No a jaky jsou dojmy ze zvuku,vypada to fakt poctive udelany,co se tyce vytlumeni?.....
Dik, zvuk zatim nemuzu posoudit, mam na ceste daleke zesilovac teprve.. Ale do konce tydne bude doma tak uvidime:)
bergos píše:to jo, vypadá to perfektně, ale nedejbože aby praskla stahovačka...
Nestras kudlakova To bych si to sel hodit asi, dostat dolu to TBP je skoro nemozny, drzi to fakt dokonale..
Jinak diky, taky to stalo more prace to takhle vymazlit..
Druhe dvere uz vypadaji lip na te MDFce na techhle to je jeste takovy divoky:o) ale funkcni to bude stejne.. Jsem opravdu zvedavy jak to bude hrat hlavne:o)
bergos píše:to jo, vypadá to perfektně, ale nedejbože aby praskla stahovačka...
Nestras kudlakova To bych si to sel hodit asi, dostat dolu to TBP je skoro nemozny, drzi to fakt dokonale..
Jinak diky, taky to stalo more prace to takhle vymazlit..
Druhe dvere uz vypadaji lip na te MDFce na techhle to je jeste takovy divoky:o) ale funkcni to bude stejne.. Jsem opravdu zvedavy jak to bude hrat hlavne:o)
Tak ten "bastl" jsem sledoval...snad to bude drzet a zvuk bude ok JDu do toho taky.
NA tapecy ale budu davat brax a tlumit sikadampem.
Si nekde na srazu pak poslechnu zda to stalo za tu namahu
Vysledek se me liby, ale nedejboze, ze se neco poto ve dverich nebo jen zacne vrzat stahovani, to pak teprv bude maso