jedu si takhle se zapnutou klimou (mám ácéčko) a zapnutou vnitřní cirkulací a najednou se mi začne valit z toho výdechu nad rádiem dým....ups co se to děje vypínám rychle klima a dým je fuč, čumím do motorovýho prostoru, vše v normálu, za hoďku si dovoluji zapnout opět klima a normálně fachčí.....žádný dým nic se neděje ...nevíte někdo co se jako stalo ???příspěvky že v Tušimicích bouchnul kotel neberu.....
Byl to dým (+smrad) ? Nebo to mohla být vodní pára ( = jako mlha) ? Něco podobného se mi taky loni stalo při jednom z prvních zapnutí, ale nesmrdělo to.
kdyz mi blbnul panel od klimy tak se klimacka nevypinala- neregulovala, ale jela furt naplno...po par kilometrech to samy co popisujes...byl to premrzlej vzduch-jako kdyz v lete otevres mrazak...
Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)
Martyn píše:Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)
Martyn píše:Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)