Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Klima oddýchla hustým dýmem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
yard
Klubové ID: 588

#1 Příspěvek od yard »

jedu si takhle se zapnutou klimou (mám ácéčko) a zapnutou vnitřní cirkulací a najednou se mi začne valit z toho výdechu nad rádiem dým....ups co se to děje vypínám rychle klima a dým je fuč, čumím do motorovýho prostoru, vše v normálu, za hoďku si dovoluji zapnout opět klima a normálně fachčí.....žádný dým nic se neděje ...nevíte někdo co se jako stalo ???příspěvky že v Tušimicích bouchnul kotel neberu..... :D
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Byl to dým (+smrad) ? Nebo to mohla být vodní pára ( = jako mlha) ? Něco podobného se mi taky loni stalo při jednom z prvních zapnutí, ale nesmrdělo to.
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#3 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

To nic není,to se stává když po dlouhé době zapneš klimu.Nejspíš tam bylo vlhko+ten ledový vzduch z klimy a máš mlhu :)
yard

#4 Příspěvek od yard »

no bylo to bez zápachu...a je fakt, že klima dlouhoooo neběžela ....takže je to jako normálka jo ???
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#5 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Rejchy píše:... tam bylo vlhko+ten ledový vzduch z klimy a máš mlhu :)
Asi tak nějak to je. Vlhkost zmrzne a potom se ten kousek ledu uvolní a na některé horké části se odpaří - a je tam ta mlha. :D
yard

#6 Příspěvek od yard »

starML píše:
Rejchy píše:... tam bylo vlhko+ten ledový vzduch z klimy a máš mlhu :)
Asi tak nějak to je. Vlhkost zmrzne a potom se ten kousek ledu uvolní a na některé horké části se odpaří - a je tam ta mlha. :D
aha, takže jsem si odýchnul i já že se mi neporoučí klimačka do věčných lovišť
320i
Klubové ID: 665
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od 320i »

kdyz mi blbnul panel od klimy tak se klimacka nevypinala- neregulovala, ale jela furt naplno...po par kilometrech to samy co popisujes...byl to premrzlej vzduch-jako kdyz v lete otevres mrazak...
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Marty_ »

Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)
akmall
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od akmall »

Martyn píše:Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)
http://www.valvoline.cz/shop.asp?run=1& ... &ktg=39017

Kontaktuj FX se.
Toydolls

#10 Příspěvek od Toydolls »

Martyn píše:Sorry ze se ti cpu do prispevku, me zase kdyz jedu se zaplou klimou a pak ji vypnu zacne z vydechu vychazet takovej divokej smrad:o) onehda tady nekdo daval link na nejakou vuni do klimy, nevime?:)
Delal sem to na E46 nedavno a pouzil sel liqui moly (to stalo za ...) pak jsem pouzil Valeo Clim Pur - to uz bylo lepsi a maji to vsude
http://auto.klucka.cz/index.asp?menu=climpur
http://www.autokellyservis.cz/aktuality.php?id=8

Foukni to tam opatrne za pylovym filtrem, pak dole co to fouka na nohy. Bohuzel natvrdo k Vyparniku se nedostanes
Odpovědět