Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prosím o radu: cassette radio + měnič ( E46 )

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
MMara

#1 Příspěvek od MMara »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám klasické sériové kazetové radio v e46 12/01 a sehnal jsem si k němu originální měnič ( bez kabeláže ). Byl jsem v bmw si pro kabeláž a bylo mi řečeno, že možná na klasické kazetové radio nejde napojit cd měnič. Tak se chci zeptat, jestli to někdo nevíte přesně ??? ( v bmw dělali že nevědí ).
Toydolls

#2 Příspěvek od Toydolls »

MMara píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám klasické sériové kazetové radio v e46 12/01 a sehnal jsem si k němu originální měnič ( bez kabeláže ). Byl jsem v bmw si pro kabeláž a bylo mi řečeno, že možná na klasické kazetové radio nejde napojit cd měnič. Tak se chci zeptat, jestli to někdo nevíte přesně ??? ( v bmw dělali že nevědí ).

Opet proste jako, kdyz si se ptal na ten kabel

ETK
http://bmwfans.info/original/E46/Lim/32 ... /05/mg-65/

A uz jen z tech obrazku je videt, ze existuje vice tech radii. Cili pokud tam nemas tlacitko MOde nebo CD tak ti to nepujde, pokud jo nebude problem.

Vzhledem k r.v. auta bych rek,ze to nebude problem.
MMara

#3 Příspěvek od MMara »

Nejsem v tom hledání tak dobrej, proto když to je fórum, tak snad nevadí když se tady na něco zeptám..... Jinak, díky za vyčerpávající odpověď. ( kdyby mi tohle řekli v bmw, neptal bych se tady ). Bohužel mám úplně to nejzákladnější rádio, takže mám smůlu.
Odpovědět