Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Senzor F.AUC
-
corradak
- Klubové ID: 1058
Potřeboval bych poradit k čemu slouží tento senzor
odkaz:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=45
Díky moc
Jediné co jsem našel je tohle.Automatická kontrola provzdušnění, systém zjišťuje koncentraci CO, NOx a etalonů v kabině, v případě potřeby reguluje přívod čistého vzduchu (BMW).Je to ono?
odkaz:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=45
Díky moc
Jediné co jsem našel je tohle.Automatická kontrola provzdušnění, systém zjišťuje koncentraci CO, NOx a etalonů v kabině, v případě potřeby reguluje přívod čistého vzduchu (BMW).Je to ono?
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Lidi dá se ono čidelko smradu nějak očistit..? Ještě jsem ho teda v reálu neviděl, abych mohl říct, že se dá ponořit do vody
Ale u mě funguje nějak slabě, nebo zpomaleně pač když je venku rychna a přede mnou jede Avia /pi*a jedna/, nebo Tatra-co nezná bratra (..bratru, smrdí fakt hrozně), si to radši přepnu sám než to zareaguje..
Podotýkám, že stojí v BMW cca 1200,- Kč a to jim nedaruju.
Ps: A jak vůbec může fungovat takový čidlo, že rozpozná smrad, feromony od vůně kopretin..?
Podotýkám, že stojí v BMW cca 1200,- Kč a to jim nedaruju.
Ps: A jak vůbec může fungovat takový čidlo, že rozpozná smrad, feromony od vůně kopretin..?
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
zsteiner píše:a kdyz pojedes, kolem hromady hnoje, tak s tim taky nepocitej
Ono tohle AUC čidlo nebude ještě nic převratného ale myslím, že ta doba, kdy se zapne vnitřní okruh i při projetí kolem kopky hnoje nebo JZD bude brzo tady nebo jestli už se dokonce u nových drahých aut nepoužívá. Takové pachové čidla již běžně existují a co jsem četl stále se zdokonalují...