Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

novy zvuk pri volnobehu, pls help - VYRESENO

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Ranger_Zx »

Ahoj, posledni dobou tu furt neco chci, tak se nezlobte :).

Zacal jsem slyset s auta novy zvuk, kdyz jedu ve vyssich otackach a pustim plyn, nebo podradim a pak jedu bez plynu - proste kdyz motorem vice zpomaluju, tak slysim nekolikrat za sebou [0x - 3x] tupou ranu nekde odspoda.

Pri jakkoliv intenzivnim brzdeni s vyrazenou rychlosti to neni nikdy slyset, projevuje se to pouze a jedine pri brzdeni motorem. Ty rany nejsou nijak tiche nebo nenapadne a nemam nejmensi tuseni, odkud vitr vane.

Nejake napady prosim?
gatori

#2 Příspěvek od gatori »

Taky mi to dělá něco podobnýho, ale při rozjezdu a na nerovnostích, při přeřazení z 1 - 2 to "klepe, bouchá" zespoda. Mám podezření na tlomiče, nebo přítlačnák spojky.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

co vůle někde u kardanu..
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Ranger_Zx »

at to zni jakkoliv blbe, tak ten zvuk delaly strelby ve svodech..., opravdu to znelo spise jako tupe bouchani, ale nedalo me to a hledal jsem s kamaradem, ucpali sme vyfuk a od motoru bylo slyset syceni

tam kde hned pod motorem jsou svody spojene takovym trojuhelnikovym spojem se tremi srouby v rozich k predni casti vyfukoveho potrubi to funi ven, takze bud vymenit tesneni nebo praskla priruba na svodech, coz se pry da bez potizi zavarit
wacc

#5 Příspěvek od wacc »

Covece, to tvy auto je peknej andel.
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Ranger_Zx »

wacc píše:Covece, to tvy auto je peknej andel.
nechce abych usnul, kazdy tyden me zasobuje nejakou novinkou :D , mno ale... fakt si s nim uzivam takove pocity jsem za volantem civilniho auta nikdy nezazil, enjoy the ride neni jen prazdny slogan
Testovaci

#7 Příspěvek od Testovaci »

Ted jsem nechaval zavarit svody 4-6válce, praskly tesne nad prirubou ke strednimu dilu. Asi to bude tim chybejicim drzakem na prevodovce.
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Ranger_Zx »

testovaci píše:Ted jsem nechaval zavarit svody 4-6válce, praskly tesne nad prirubou ke strednimu dilu. Asi to bude tim chybejicim drzakem na prevodovce.
kolik te to stalo?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

testovaci píše:Ted jsem nechaval zavarit svody 4-6válce, praskly tesne nad prirubou ke strednimu dilu. Asi to bude tim chybejicim drzakem na prevodovce.

ne asi, ale urcite :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět