Mam vyhrivane ostrikovace a podarilo se mi znicit trysku u spolujezdce.Zalomil jsem v ni spendlik pri serizovani.Chtel bych si sehnat jinou,ale nevim jak je to s tim vyhrivanim,zdali je to v tryskach nebo nekde pred nema.V ETK to neumim najit...
Umel by mi nekdo poradit zda jseou trysky vyhrivane vsechny,nebo zda je to vyhrivani v trysce ci nekde jinde?Nechce se mi to nyni rozdelavat kdyz ji jeste nemam...
vyhrivani je resene tak ze jakesi vyhrivaci teleso je v kazdem z ostrikovacu-vyhriva se jakoby cele to teleso ostrikovace,i samotne trysky... mas 2 ostrikovace,kazdy ma 2 trysky... koupit se da jen cely ostrikovac,at s vyhrevem nebo bez... ale jde to i rozebrat.kdyz vyndas ten poskozeny z kapoty tak jde rozebrat,vytahne se tam takova plastova pojistka apak se z toho vytahnou ty streva... tak jdou pak procistit trysky i zevnitr a myslim ze pujde dat pryc i to co v ni zustalo zalomene.a pokud ne tak to kup cele,pripadne mam obe trysky na prodej.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jj, špendlíky sou svině, taky mi tam nedávno jeden zůstal..
A to sem tam nainstaloval fungl nový trysky..
Sem línej to v týhle zimě rozdělávat, ale jak sem se dočetl že to tam může zareznout, asi se na to mrknu..
sry za OT..