Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Repase Serva 330Ci???

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diablo330Ci

#1 Příspěvek od Diablo330Ci »

Cau mam E46 330Ci 6/2000.Mam problem se servem ve vyhledavani jsem toho zas tolik nenasel.Nejdriv jsem vymenil snad 5x kapalinu nepomohlo to.Klinak je v pohode a ani mi nikde netece,hladina spravne.Zaclo pri driftovani kdy se pak zase rozebehla a zacala trosku bzucet.Jenomze dneska jsem driftoval a uz ani nebzuci proste jde rizeni bez serva uplne.Jeste jedna vec kdyz jsem menil kapalinu jenom teda odsavackou z nadobky a doleval novou tak se vzdycky vyvalil cerny bordel ze spodu.Takze by to asi chtelo vypustit ze sdola?ale kde?V nejhorsim vite o nejakym REPASU SERVOPUMP???Jenom prozajimavost mam najeto 198000Km.
Diky moc!!!!
rafo

#2 Příspěvek od rafo »

Mal som poboný problém servo netieklo - vsetko vyzeralo OK no auto islo stale bez serva tiez som takmer kupil novu servo pumpu !!

nakoniec to bola taka malickost

na riadeni v holendri ako je pripojeny tlakovy olej zo serva je plastovy spetny ventil ten ventil bol pretlaceny dohora a nedovolil aby sa dostal tlak do riadenia - len som ho srovbovakom zatlacil naspet a servo funguje - vyskusaj mozno Ti usetrym par korun
Diablo330Ci

#3 Příspěvek od Diablo330Ci »

To Refo:

Moc Ti dekuju!!!Hned v Nedeli to zkusim.Takze jestli to spravne chapu odpojim sroub c.9 sundam hadici aby byla mimo a v tom zavitu ve vnitr bude nejaky plastovy ventil ktery bude vyskoceny?Tim padem u vypojeni teto hadice jeste vypustim servo kapalinu s tim bordelem?

Diky!!!!!!! :cool2:
Diablo330Ci

#4 Příspěvek od Diablo330Ci »

Promin napsal jsem Refo misto Rafo :lol:
porsacek
Klubové ID: 787

#5 Příspěvek od porsacek »

Jo presne tak akorat az to bude tict ta kapalina tak jeste parkrat zatoc na miste bez MOTORU volantem tam a z5 jeste neco vytece .Jinac tou strikackou co si odsal z te nadobky tak to byla na nic protoze jsto akorat naredil ale bordel se ti nahoru pres sejtko nedostal proto ti to taky hned z cernalo. A jinac povol ty hadice obe . Dej pak vedet jak si dopadl .
Diablo330Ci

#6 Příspěvek od Diablo330Ci »

Jasne taky jsem si to myslel ze to proste chce ze spoda.Sundam Ty dve hadice a jeste to proleju novym olejem.Co odvzdusnovani?Se zapnutym motorem od dorazu k dorazu a otevrenym vickem od serva?
Diablo330Ci

#7 Příspěvek od Diablo330Ci »

Tak jsem to vypustil proplachnul koukal jestli neni nikde nejaka netesnost i nasel ten ventil a nic proste je to porad stejny.Takze jsem vyndal servo a zitra s nim jedu na repas.Vychazi to na 3500Kč s 2 letou zarukou.Tak uvidime snad to bude v pohode.Zjistil jsem ze bez toho auta nemuzu byt-no je to tak :wink: .Pak napisu jak to dopadlo.
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dave »

Diablo330Ci píše:Tak jsem to vypustil proplachnul koukal jestli neni nikde nejaka netesnost i nasel ten ventil a nic proste je to porad stejny.Takze jsem vyndal servo a zitra s nim jedu na repas.Vychazi to na 3500Kč s 2 letou zarukou.Tak uvidime snad to bude v pohode.Zjistil jsem ze bez toho auta nemuzu byt-no je to tak :wink: .Pak napisu jak to dopadlo.
Tak už to nějak dopadlo? Docela by mne to zajímalo. Taky mi začalo kňourat servo. Ale doufám že pomůže kompletní výměna kapaliny. Za chvíli jdu na to.
Diablo330Ci

#9 Příspěvek od Diablo330Ci »

Cau no dopadlo to blbe praskla ta hridelka takze samozrejme ten repas nebyl moznej tak mi ho vratili a nic jsem neplatil.Novy jsem objednal v Elitu je tam za 13000Kč s DPH ale uz na nej cekam od 15.2 07 a ted mi rekli ze bude az koncem brezna takze koupim jete od znameho.Rikal ze hodne odchazi a kdyz je dobre nesmi mit zadnou vuli na remenici.A kdyz se dava nove musi se nalit olejem jinak pujde znovu.Normalne to tu hridelku ustrihlo jak laserem:)Uz se nemuzu dockat!!!
Odpovědět