Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Repase Serva 330Ci???
-
Cau mam E46 330Ci 6/2000.Mam problem se servem ve vyhledavani jsem toho zas tolik nenasel.Nejdriv jsem vymenil snad 5x kapalinu nepomohlo to.Klinak je v pohode a ani mi nikde netece,hladina spravne.Zaclo pri driftovani kdy se pak zase rozebehla a zacala trosku bzucet.Jenomze dneska jsem driftoval a uz ani nebzuci proste jde rizeni bez serva uplne.Jeste jedna vec kdyz jsem menil kapalinu jenom teda odsavackou z nadobky a doleval novou tak se vzdycky vyvalil cerny bordel ze spodu.Takze by to asi chtelo vypustit ze sdola?ale kde?V nejhorsim vite o nejakym REPASU SERVOPUMP???Jenom prozajimavost mam najeto 198000Km.
Diky moc!!!!
Diky moc!!!!
Mal som poboný problém servo netieklo - vsetko vyzeralo OK no auto islo stale bez serva tiez som takmer kupil novu servo pumpu !!
nakoniec to bola taka malickost
na riadeni v holendri ako je pripojeny tlakovy olej zo serva je plastovy spetny ventil ten ventil bol pretlaceny dohora a nedovolil aby sa dostal tlak do riadenia - len som ho srovbovakom zatlacil naspet a servo funguje - vyskusaj mozno Ti usetrym par korun
nakoniec to bola taka malickost
na riadeni v holendri ako je pripojeny tlakovy olej zo serva je plastovy spetny ventil ten ventil bol pretlaceny dohora a nedovolil aby sa dostal tlak do riadenia - len som ho srovbovakom zatlacil naspet a servo funguje - vyskusaj mozno Ti usetrym par korun
-
-
-
- Klubové ID: 787
Jo presne tak akorat az to bude tict ta kapalina tak jeste parkrat zatoc na miste bez MOTORU volantem tam a z5 jeste neco vytece .Jinac tou strikackou co si odsal z te nadobky tak to byla na nic protoze jsto akorat naredil ale bordel se ti nahoru pres sejtko nedostal proto ti to taky hned z cernalo. A jinac povol ty hadice obe . Dej pak vedet jak si dopadl .
-
-
Tak jsem to vypustil proplachnul koukal jestli neni nikde nejaka netesnost i nasel ten ventil a nic proste je to porad stejny.Takze jsem vyndal servo a zitra s nim jedu na repas.Vychazi to na 3500Kč s 2 letou zarukou.Tak uvidime snad to bude v pohode.Zjistil jsem ze bez toho auta nemuzu byt-no je to tak
.Pak napisu jak to dopadlo.

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to nějak dopadlo? Docela by mne to zajímalo. Taky mi začalo kňourat servo. Ale doufám že pomůže kompletní výměna kapaliny. Za chvíli jdu na to.Diablo330Ci píše:Tak jsem to vypustil proplachnul koukal jestli neni nikde nejaka netesnost i nasel ten ventil a nic proste je to porad stejny.Takze jsem vyndal servo a zitra s nim jedu na repas.Vychazi to na 3500Kč s 2 letou zarukou.Tak uvidime snad to bude v pohode.Zjistil jsem ze bez toho auta nemuzu byt-no je to tak.Pak napisu jak to dopadlo.
-
Cau no dopadlo to blbe praskla ta hridelka takze samozrejme ten repas nebyl moznej tak mi ho vratili a nic jsem neplatil.Novy jsem objednal v Elitu je tam za 13000Kč s DPH ale uz na nej cekam od 15.2 07 a ted mi rekli ze bude az koncem brezna takze koupim jete od znameho.Rikal ze hodne odchazi a kdyz je dobre nesmi mit zadnou vuli na remenici.A kdyz se dava nove musi se nalit olejem jinak pujde znovu.Normalne to tu hridelku ustrihlo jak laserem:)Uz se nemuzu dockat!!!