Čaute chtěl sem se zeptat jestli někdo neví čím by to mohlo být. Prostě když prudčeji brzdím třeba ze 180 tak mi začne kmitat volant ze strany na stranu. je to celkem nepřijemné.
Frencis.drake píše:Čaute chtěl sem se zeptat jestli někdo neví čím by to mohlo být. Prostě když prudčeji brzdím třeba ze 180 tak mi začne kmitat volant ze strany na stranu. je to celkem nepřijemné.
No do pedálu to nekope kotouče sou tam davaný nedávno nový, nevím jaké daval je tam předchozí majitel. Zkoušel sem hejbat všim možným na nápravě a niokde sem nenašel vuli, možná to bude těma kolama, nechaval sem je vyvažit než sem je namontoval ale možná to odflakly nebo upadlo zavaží, ael myslím že by to házelo i při normální jizdě ne jen při brždění
Frencis.drake píše:No do pedálu to nekope kotouče sou tam davaný nedávno nový, nevím jaké daval je tam předchozí majitel. Zkoušel sem hejbat všim možným na nápravě a niokde sem nenašel vuli, možná to bude těma kolama, nechaval sem je vyvažit než sem je namontoval ale možná to odflakly nebo upadlo zavaží, ael myslím že by to házelo i při normální jizdě ne jen při brždění
ok čili kotoučema to není. kola by ti to dělali už někde v 80 a ne jen při brždění, čili jsou to nějaké čepy určo nebo uložení tlumičů!
Sakra mě to dělá taky, ale už od 130 až na 100, pak je to v poho. Už jsme plánoval výměnu brzd, ale vidím, když SLID píše (do brzdového pedálu mi to taky nekope, jen se klepe volant), že to koutoučema nebude, tak asi nechám otestovat tlumiče.
Při brždění ze 130km na 100km mi vybroval volant(brzdy to nejsou)takže jsem měnil přední tlumiče tyden po STK kde na řízení nic nenašli....ale já našel čepy ramen na kaši, kopil jsem je vyměnil a pomohlo to.