Zdar chlapi, potreboval bych doporucit nejakej dobrej servis nebo cloveka v HK. Po mensi nehodicce mam hnutou pravou zadni poloosu a trosku tuklej blatnicek...
Potreboval bych nekoho spolehlivyho co to udela poradne...
co mas se Stratosem? Maji stavet novy autosalon pro BMW, nebo jestli uz stavi nevim, asi se to pekne projevi na cenach.... jinak jako co se tyce BMW servisu tak tam maji pekne prazdno.... ja tam jezdim jen na geometrii a vyvazeni kol....
To Ajwori: pekne si me nasral, moc dobre vís ze deláme kvalitne, rychle a za dobré peníze, jezdís si k nám delat na svym aute, zadarmo nebo za smesný ceny a ani nás nedoporucís????
zkusenosti se servisem ríkat nebudu, proc pomouvat. me stací zkusenost s objednáváním dílu(musim si císla etk vetsinou zjistit sám atd...) a jestli se nekomu vyplatí jezdit s E36 s tukáneckem a problémem se zadní nápravou do stratosu /snad nejhorsí zastoupení bmw..... tak by se neptal po nekom v hk.... nemyslís??
no to mas pravdu to je problem BMW znackovyho servisu obecne ze je drahej a s borenou E36 se tam nevyplati, ja tam jezdim jen na to vyvazeni (2x) protoze to proste udelaj dobre a na geometrii (1x), jinak nic...
Taky mám zkušenost se Stratosauto. koupil jsem si svou prvni e-36 a po měsíci se mi posral klimatronik. Pro 36káře žádný problém že V HK mě to stálo i s prací 10000.- Řekli mi že je to neopravitelné Potom jsem zjistil že opravit tu věc není žádný problém. Jo,jo chybama se člověk učí...
jinak teda kluci z AutoVB jsou machři! pokud jim ale přivezeš báwo do rohliku a 6x přes střechu tak moc asi neuspěješ, ale to asi nikde. jinak práh a shnilej podběch kluci udělali precizně!!!
hluboce a poníženě se klukům omlouvám za chybu, které jsem se dopustil špatným přečtením původního příspěvku!!!