Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Osvětlení interiéru - otevřené dveře, kontrolka Airbag
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdaravím, nefunguje mi když otevřu dveře osvětlení interiéru, když to zapnu aby svítily pořád tak to funguje? čím to je? Nefunguje ani na jedny dveře!
Dále mi několik kilometrů za jízdy svítí airbag pak zhasne, rosvítí se na první pozici klíčku, je to normální?
Při prvním otočení tak za 3s zhasne a okamdžitě se rozsvítí.
Díky
Dále mi několik kilometrů za jízdy svítí airbag pak zhasne, rosvítí se na první pozici klíčku, je to normální?
Při prvním otočení tak za 3s zhasne a okamdžitě se rozsvítí.
Díky
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Bajzik píše:Nevím jak je to řešený, popravdě nevím ani kde tam je?
Já to řešil akorát na ex-406ce, tam byl takovej vyjížděcí čudlík tlačenej ven pružinkou, ten mechanismus byl v místech průchodky husího krku, kterým jsou tažené kabely do dveří, takže při přední hraně... Při zavření dveří se čudl zmáčkne a okruh se otevře, při otevření čudl vyjede a okruh se uzavře. Jde o to, že ten čudl může být poškozen nebo třeba může zareznout v poloze zavřených dveří, může prasknout pružinka atd., mrkni na to. BTW dělá ti to jen u řidičových dveří, nebo u všech? Zkoumal jsi to?
Ale je možný, že E36 má tohle řešený úplně jinak

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde to u žádných dveříFx píše:Bajzik píše:Nevím jak je to řešený, popravdě nevím ani kde tam je?
Já to řešil akorát na ex-406ce, tam byl takovej vyjížděcí čudlík tlačenej ven pružinkou, ten mechanismus byl v místech průchodky husího krku, kterým jsou tažené kabely do dveří, takže při přední hraně... Při zavření dveří se čudl zmáčkne a okruh se otevře, při otevření čudl vyjede a okruh se uzavře. Jde o to, že ten čudl může být poškozen nebo třeba může zareznout v poloze zavřených dveří, může prasknout pružinka atd., mrkni na to. BTW dělá ti to jen u řidičových dveří, nebo u všech? Zkoumal jsi to?
...maš alarm ?? , na tenhle drat se napojuje alarm , aby se nemuseli tahat všechny dveře zvlašť pichne se to přesně pod osvětleni , da se udělat i zpožděni když zavřeš dveře - zasne to po nějakym čase,.......ja bych šel pod to osvětleni,.........ty všechny spinače se někde spojujou do jednoho dratu a ten vede nahoru ke světlu ,nebo do pojistkovky .
-
- Kontaktovat uživatele:
alarm tam nějaký je ale asi ne originál. pod to světlo jsem se díval ale nic jsem z toho nezjistil, kde jsou ve dveřích ty spínače?honzin píše:...maš alarm ?? , na tenhle drat se napojuje alarm , aby se nemuseli tahat všechny dveře zvlašť pichne se to přesně pod osvětleni , da se udělat i zpožděni když zavřeš dveře - zasne to po nějakym čase,.......ja bych šel pod to osvětleni,.........ty všechny spinače se někde spojujou do jednoho dratu a ten vede nahoru ke světlu ,nebo do pojistkovky .
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakládat nové téma kvůli osvětlení. Mám E36 cabrio a nesvítí mi osvětlení v interiéru. Ani lampička na rámu, ani hardtop, ani osvětlení na nohy. Může to být způsobeno odpojenými dveřmi ? Kontak mám však na zámku v B sloupku. Stejně tak nefunguje BC, ani se nerozsvítí...nemůže to mít spojitost ? Díky za každou radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě tu nikdo nebyl schopen skoro nikdy poradit
Tak já to zkusím
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ous_lamps/

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ous_lamps/
Měl jsem taky problém s osvětlením interieru, i když spíš opačný-při zapnutém rozsvícení,zhasnutí když se otevřou dveře, mi světlo pořád svítilo, mám 325 TDSo. Spínače jsou umístěný v B sloupcích(sloupky mezi dveřmmama), jak je "oko" do kterého zacvakne zámek dveří, tak jakoby pod ním. U mě byl problém v tom, že ty spínače, resp. ty samotný čudlíky na který tlačí zámek dveří, byly vyšoupaný. Navrtal jsem do nich mini dírku, zamáčkl do ní malinkej nejtek se závitem, tím jsem v podstatě nehradil tu vydřenou část spínače. Potom vše fungovalo tak jak má.
Snad ti z toho něco bude k užitku.
Snad ti z toho něco bude k užitku.