Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigace e46
Záleží na tom, co máš za rok výroby. U MK3 a MK4 už je anténa zapojená přímo do CD (DVD) mechaniky.320Miafie píše:čaute, můžete mi říct kde najdu v autě tady tu krabičku číšlo 1 ?? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=50
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
10/2001 mám velkou navigaci, jde mi to to, že jsem auto koupil ťuklé na pravej zadek, když to spravovali tak rozdělali celej zadek a nevim jeslti to všecchno zapojili správně, páč to ukazuje úplné nesmysli, třeba teď že jsem v Maďarsku , byl jsem s tím na diagnostice a tam řekli, že bude pravděpodobně špatná anténa gps, tak nevím, tak je jako nová, netklá, tak nevím proč by měla být špatná, dneska jsem ten celej zadek rozdělal, dostal jsem se až k té anténě,ale nevím právě,kam to vede od té gps navigace, chtěl jsem se podívat,jestli není někde skříplej drát nebo tak něco než koupím novou gps anténu...
Anténa u tohodle provedení je připojená kabelem přímo do CD jednotky. Ten externí GPS přijímač se používal u staršího provedení. Novější jednotky ho již mají integrovaný.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Dělalo mi to také,je několik možností. Nejjednodušší je odpojit na několik hodin baterku a doufat,že počítač načte správnou posici na mapě.Druhá možnost je nechat přehrát na počítači soft.Pokud nejde o nějakou mechanickou chybu,jako chybějící antena,porucha vlastního počítače apod.Dochází k tomu většinou tehdy pokud byla baterie na delší čas odpojena a poté zapojena v místě,kde nebyl dostatečný signál ze satelitu/garáž a pod/.Pak se zafixuje špatná poloha.