Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
táhlo řadičky
-
- Kontaktovat uživatele:
mno dural mě taky napad příde mi to jako docela dobrá volba ale zajmalo mě co byjste navrhly vy hned např.ten ERGAL to slyšim poprví v životě na co se používá???
p.s. mělo by to sloužit pro lepší a přesnější řazení tak newim co je na tom pravdy nic tim neskazim tak to chci skusit, nechce se mi to kupovat to si to radši vyrobym sam.
p.s. mělo by to sloužit pro lepší a přesnější řazení tak newim co je na tom pravdy nic tim neskazim tak to chci skusit, nechce se mi to kupovat to si to radši vyrobym sam.
-
- Kontaktovat uživatele:
vopadá to že 320d to má newim co mas za rok ale tohle sem nasel http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&fg=05
mrkni do etk a dej si přesnej typ tvýho auta ale myslim že by to mělo být stejné viz foto
mrkni do etk a dej si přesnej typ tvýho auta ale myslim že by to mělo být stejné viz foto
budu si to dělat buď z nerezu nebo z nějaké hřídele z motoru z náklaďáku, bo si myslím, že dural a podobné lehké mat. se dle mě časem vymačkají!!! Není to dotáhlé na háfest
.... A mimo jiné už pár expertů to omotávalo olověným drátem, aby ta tyč byla těžší a šlo líp řadit..takže dural, hliník, apod. mat. si myslím, že nebude dobrá volba.
Jen bych potřeboval nějaká starší kus z E46 ať to nemusím vytahovat z auta...

Jen bych potřeboval nějaká starší kus z E46 ať to nemusím vytahovat z auta...

-
- Kontaktovat uživatele:
duralu mas dva druhy měkej a tvrdej "měkej" je blbost a tvrdej se používá dost casto v letectví hodně často, to vim nepříde mi to tak spatná volba ale asi by se to pocase vymackalo.
Ta hřídel je docela dobrej nápad asi by na to stacila i kvalitější ocel a kdyz zajedes do Ferony nebo kamkoli jinam tak 25cm lepsí kulatiny nebude stat žádnej balík
Ta hřídel je docela dobrej nápad asi by na to stacila i kvalitější ocel a kdyz zajedes do Ferony nebo kamkoli jinam tak 25cm lepsí kulatiny nebude stat žádnej balík