prosim o radu jak nabouchat mou e 36 .kotel tam mam 2.0.(6 hrnek).
poradte jakym zpusobem nalozit par kobyl.cip?svody?ridici jednotku? sani tam mam od KN.ale to jsou tak 2-4 kone to je nuda.poradte druhy zpusobu a hlavne ceny.predem dik za vase odpovedi
uda píše:prosim o radu jak nabouchat mou e 36 .kotel tam mam 2.0.(6 hrnek).
poradte jakym zpusobem nalozit par kobyl.cip?svody?ridici jednotku? sani tam mam od KN.ale to jsou tak 2-4 kone to je nuda.poradte druhy zpusobu a hlavne ceny.predem dik za vase odpovedi
honzibmw píše:
tak tam dej silnejsi agregat kdyz ne jine auti
jenže pak měnit diferák...a možná ještě spojku..není to bohužel jen motor
porad levnejsi nez ladit motor
když sme u toho..co vše je třeba měnit při přechodu z 320tky třeba na 2,5/2,8 krom motoru? Je tam jiná spojka(větší lamela bo tak něco),převodovka..? Difec je jasnej,ale tohle by mě zajímalo..
Spajky píše:
jenže pak měnit diferák...a možná ještě spojku..není to bohužel jen motor
porad levnejsi nez ladit motor
když sme u toho..co vše je třeba měnit při přechodu z 320tky třeba na 2,5/2,8 krom motoru? Je tam jiná spojka(větší lamela bo tak něco),převodovka..? Difec je jasnej,ale tohle by mě zajímalo..
spojka je jina a kdyz das 2,8 tak i elektronika.prevodovka by mela byt stejna
kašli na to , je to zbytečně moc vyhozených peněz a stejně tam nacpeš třeba max. 10 , 15 kobylek navíc , poprvé se svezeš budeš nadšený, ale pak tě to přejde a stejně ti to nebude stačit a bude ti to víc papat! Nehledě na to, že to není jen nacpat motor, ale i t, že ti začne trpět zbytek auta...(spojka, silenbloky, hurdyspojka,diferák...)
Tuning píše:kašli na to , je to zbytečně moc vyhozených peněz a stejně tam nacpeš třeba max. 10 , 15 kobylek navíc , poprvé se svezeš budeš nadšený, ale pak tě to přejde a stejně ti to nebude stačit a bude ti to víc papat! Nehledě na to, že to není jen nacpat motor, ale i t, že ti začne trpět zbytek auta...(spojka, silenbloky, hurdyspojka,diferák...)
vec nazoru mel jsem tu cest jak 320 tak 325 a mezi nami spotreba stejna ne-li u 2,5 mensi a spojku da s motorem a tamto je stejne.ale je to zbytecne.lepsi je pojezdit a pak popripade koupit jine.jak rika tuning za mesic si zvyknes a uz ti to neprijde