Začala mi vytékat voda nekde u levého ostřikovače. Tak jsem se podíval od spodu. A teče to někde okolo toho válečku. Neví někdo, jak se to nechá vyndat, rozebrat, opravit, nebo kolik stojí nový? JO A JE NA NĚM MADE IN CZECH REP.
wagina píše:Začala mi vytékat voda nekde u levého ostřikovače. Tak jsem se podíval od spodu. A teče to někde okolo toho válečku. Neví někdo, jak se to nechá vyndat, rozebrat, opravit, nebo kolik stojí nový? JO A JE NA NĚM MADE IN CZECH REP.
Ono by se člověk asi divil, co všechno se dělá u nás.... zlatý levný český ručičky
wagina píše:Začala mi vytékat voda nekde u levého ostřikovače. Tak jsem se podíval od spodu. A teče to někde okolo toho válečku. Neví někdo, jak se to nechá vyndat, rozebrat, opravit, nebo kolik stojí nový? JO A JE NA NĚM MADE IN CZECH REP.
Ono by se člověk asi divil, co všechno se dělá u nás.... zlatý levný český ručičky
spinagos píše:Odstrikovace svetel jsem vypojil hned u nadoby,protoze nevim jak vam panove,ale ja dvakrat pocakam okno a 5,2litru te drahe tekutiny je proste fuuuc
ja si hodím na světla zvlást vypínač.
co se týče opravy tak asi koupit celej ten váleček ostřikovače, nebo to nečím zalepit.