Poradte mi jaký motor jaký rok je dobrý na co si dát bacha a tak, líbil se mi jeden moooc pěknej ale po tom co kamarád prohlásil COMPACT? SES ZBLÁZNIL jsem v rozpacich protože mi nevysvětlil co je na tom autě tak zlého upřimě BMW je pro mě španělská vesnice...vyznám se v golfech ale cejtim že to chce zmenu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jsem nový :-P
-
Kennedy
- Klubové ID: 809
- Kontaktovat uživatele:
Zdárek, no jsem nováček bavoráčka ještě nemám ale přišel sem se poradit a kam jinam jit než na BMW club.....takže.....byl jsem VW FAN ale moje lidové vozidlo mi před měsícem ukradli a já začal přemýšlet co nového bych pořídil.....a prostě to byla láska na první pohled.....kamarád si koupil E36 svezl mě a od té chvíle na nic jiného nemyslím, hledal jsem na německých stránkách pár krasnejch kousků jsem objevil třeba http://www.autoscout24.de/home/index/de ... A=83087.51
Poradte mi jaký motor jaký rok je dobrý na co si dát bacha a tak, líbil se mi jeden moooc pěknej ale po tom co kamarád prohlásil COMPACT? SES ZBLÁZNIL jsem v rozpacich protože mi nevysvětlil co je na tom autě tak zlého upřimě BMW je pro mě španělská vesnice...vyznám se v golfech ale cejtim že to chce zmenu
Prostě pokud by jste byli tak hodný vychrlte na mě všechno co Vás napadne o tomhle autě.......jinak máte to tu moc fajn.....u nás na VW CLUBU (později VW-CLUBU) to bejvalo taky dobrý
......předem děkuju za jakoukoliv odpověd 
Compact nee, ne ýže by se v tom nedalo jezdit, ale za 1. to má horší interier, za 2. horší odhlučnění, za 3. zadní nápravu z e30 a za 4. nejvyšší motorizace byla 323Ti, což je 2,5litr.
Pokud dvě dveře, tak jak psal MIKI, Coupe 328i a nejlépe od roku 97 možná ještě 96 a výš. To samé Saloon(4dveře) od roku 97. Ty auta maj lepší výztuhy kastle, lepší výbavu a lepší stav vetšinou, protože kastle je i lépe antikorozně ochráněná.
Pokud dvě dveře, tak jak psal MIKI, Coupe 328i a nejlépe od roku 97 možná ještě 96 a výš. To samé Saloon(4dveře) od roku 97. Ty auta maj lepší výztuhy kastle, lepší výbavu a lepší stav vetšinou, protože kastle je i lépe antikorozně ochráněná.
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...
Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
-
Kennedy
- Klubové ID: 809
- Kontaktovat uživatele:
Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znacka
tak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky
kde to mivate? a svezete me v tom nekdo?
Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip 
-
peef
- Klubové ID: 399
Už jsem tu strááášně dlouho nebylMisa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Míšo - ty máš furt ještě compacta?
A jak ti dupou morčata?
-
MIKI
- Klubové ID: 81
- Kontaktovat uživatele:
regional mame zitra (ctvrtek) od6-7h vecer tak se stav...aspon poznas i lidi...Kennedy píše:Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znackatak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky
kde to mivate? a svezete me v tom nekdo?
Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip
-
Misa
- Moderátor
Hehe já věděla že se compactáři ozvoupeef píše:Už jsem tu strááášně dlouho nebylMisa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...![]()
Míšo - ty máš furt ještě compacta?![]()
A jak ti dupou morčata?
-
xsun
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
pekne udelanej compact je fajn auto, teda az na ten interier, to kluci fakt trochu prestrelili na ty leta v kterym to bylo delany ... ale jinak fajna kara, na zacatek urcite staci a po prechodu z golfa myslim ze pro tebe slusna volba ... spis kdyz se uz budes divat po motorizaci, tak brat 318ti nez 316i .. ale je to taky o tom kolik do toho chces vrazit ...
-
Lukas-NASA
- Kontaktovat uživatele:
-
Misa
- Moderátor
Viz "Srazy a akce", nejbližší 2.11. večer na čerňáku, patrové parkoviště u Village Cinames, s následným přesunem do restaurace v PočernicíchLukas-NASA píše:Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohledNěkdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??
-
Lukas-NASA
- Kontaktovat uživatele: