Zdravim, chtel bych poprosit o radu, jak vyndat (bez ujmy) velky BC (E36).Prestalo mi fungovat podsviceni maleho displeje(hodin). Doufam, ze to bude jen naka zarovka.Hledal jsem na foru a nic konkretniho k memu problemu nenasel. Pokud mate nekdo s timto nejake zkusenosti, prosim poradte, nebo dejte nejaky odkaz na postup. uz jsem menil zarovku na podsviceni zapinani svetel a ulamal jsem co se dalo
vyndava se docela jednoduse-jak je pod nim takovy ten prazdny kastlik tak v jeho stropu je dira na prst,tamnahmatas takovou spodni hranu BC,ta jde trochu zmacknout a pak jde BC castecne vysunout ven,pak uz ho chytnes rukou zvenku a sikovne ho vyndas,odpojis kabel atd... jsou tam 2 zarovky-pro kazdy displej jedna.takova ta mini s plastovou objimkou... pootocit,vyndat,a dat novou....
jasne, hned to bezim vyzkouset.Ja bych to asi jinak pacil sroubovakem Muj BC ma dva disleje.To jsem spatne pochopil oznaceni velky- maly. vychazel jsem z obrazku, co jsem tady videl v manualu a tam je vyobrazeny jeste jiny typ BC, ten ma min tlacitek, tak jsem povazoval ten muj za velky.
dikec za radu
no to mas pravdu,myslel jsem na neco jineho kdyz jsem to psal kazdej BC ma 2 displeje,akorat prave nevim(proto jsem to splet) jestli ma ten velky displej 1 nebo 2 zarovky.... kazdopadne snad to dokaze opravit