Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

velky BC-oprava podsviceni

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Qapa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Qapa »

Zdravim, chtel bych poprosit o radu, jak vyndat (bez ujmy) :lol: velky BC (E36).Prestalo mi fungovat podsviceni maleho displeje(hodin). Doufam, ze to bude jen naka zarovka.Hledal jsem na foru a nic konkretniho k memu problemu nenasel. Pokud mate nekdo s timto nejake zkusenosti, prosim poradte, nebo dejte nejaky odkaz na postup. uz jsem menil zarovku na podsviceni zapinani svetel a ulamal jsem co se dalo :wink:

diky za kazdou radu
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

vyndava se docela jednoduse-jak je pod nim takovy ten prazdny kastlik tak v jeho stropu je dira na prst,tamnahmatas takovou spodni hranu BC,ta jde trochu zmacknout a pak jde BC castecne vysunout ven,pak uz ho chytnes rukou zvenku a sikovne ho vyndas,odpojis kabel atd... jsou tam 2 zarovky-pro kazdy displej jedna.takova ta mini s plastovou objimkou... pootocit,vyndat,a dat novou....
Qapa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Qapa »

jasne, hned to bezim vyzkouset.Ja bych to asi jinak pacil sroubovakem :lol: Muj BC ma dva disleje.To jsem spatne pochopil oznaceni velky- maly. vychazel jsem z obrazku, co jsem tady videl v manualu a tam je vyobrazeny jeste jiny typ BC, ten ma min tlacitek, tak jsem povazoval ten muj za velky.
dikec za radu
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xdentist »

kolik mas tlacitek? a ten jeden displej mas textovy? jinak sroubovakem to taky jde :)
Andre

#5 Příspěvek od Andre »

Všechny BC mají dva pokud vím
Qapa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Qapa »

uz se to podarilo a bez sroubovaku :lol: . tlacitek mam 18, dlouhy textovy displej, na prave strane maly-hodiny.byla tam ko zarovka.
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xdentist »

no to mas pravdu,myslel jsem na neco jineho kdyz jsem to psal :( kazdej BC ma 2 displeje,akorat prave nevim(proto jsem to splet) jestli ma ten velky displej 1 nebo 2 zarovky.... :oops: kazdopadne snad to dokaze opravit :)
Qapa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Qapa »

velky displej ma 3 zarovky, maly ma 1.

jeste jednou dik za radu. o tom, ze se do toho leze ze spodu jsem nemel anung :lol:
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xdentist »

ja tenkrat taky ne,driv jsem to rejpal sroubovakem,pak jsem objevil toto :)
Odpovědět