Tak sem mel v planu o vikendu odrovnat gumy, coz se povedlo, ale k tomu se pridalo i servo - 5x sem se otočil dokola a najednou zacalo bzucet. Na miste to bzuci trochu, za jizdy do zatacky pod plynem celkem dost, ale za jizdy do zatacky na volnobeh to neni slyset vubec. Nevite nekdo v cem je problem??? Nikde nic netece, kapaliny mam dost, akorat teda uz neni cervena, ale hneda. A v pripade, ze to bude pumpa - muzu tam dat pumpu z 325 nebo jinyho modelu (ja mam E36 328 a na ETK maji jiny obj. kody)??
Servo kapalina vymenena, ale je to porad stejny, takze prijde na radu servopumpa, v ETK sem nasel nejaky 2 druhy: vane pump a rmfd vane pump, nevi nekdo v cem je rozdil a jak poznam kterou tam mam dat???
Kolik vam vyteklo kapaliny kdyz ste ji menili? Vsude se pise, ze tam ma bejt 1,2l a ja sem z ni dostal tak 0,75l max a pritom kola sly otacet bez odporu tak by tam nic zustat nemelo??
Fanny píše:Tak sem mel v planu o vikendu odrovnat gumy, coz se povedlo, ale k tomu se pridalo i servo - 5x sem se otočil dokola a najednou zacalo bzucet. Na miste to bzuci trochu, za jizdy do zatacky pod plynem celkem dost, ale za jizdy do zatacky na volnobeh to neni slyset vubec. Nevite nekdo v cem je problem??? Nikde nic netece, kapaliny mam dost, akorat teda uz neni cervena, ale hneda. A v pripade, ze to bude pumpa - muzu tam dat pumpu z 325 nebo jinyho modelu (ja mam E36 328 a na ETK maji jiny obj. kody)??
Problém jsem měl stejný, Servo dělalo strašné zvuky, nalil jsem nový olej, a zvuky byly pryč. Ale jak tu piše Castro, utíká mi olej.
Nemohl byste někdo napsat co obsahuje ta utěsňovací sada, nebo poslat fotku? _peper@cebtrum.cz
Jde to opravit i jinak? Třeba teflonkou na závit? Používáme jí v práci u vysokotlakých čerpadel a tam neukápne ani kapka.
mohli by ste poradit aj mne - po buracke som opravoval prednu napravu mal som odmontovane aj riadenie - ked som to zlozil dohromady nalial som novu kvapalinu a problem servo nejde odvzdusnit vydava priserne zvuky dymi sa z neho ???? asi je v p.... ???