Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problém od 5 tis. otáček
Ahoj všichni mám problém u motoru 2,8 vanos. Asi při 5 tis si auto zacuká, a ze sání jde víc hluku, jako kdyby to střílelo do sání. Výfuk je původní až na koncový tlumič, ale mám tam sportovní filtr. Teda takovej ten made in thaiwan. Taky jsem vyřadil aktivní uhlí ale tím to snad být nemuže. Máte s tím někdo zkušenost?
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl u známýho na diagnostice, a napsalo to Dvě chyby. Bylo jich tam teda více, ale ty už jsem odboural.
Chybí signal rychlosti motoru a není signal od ventilu klapky výfuku. ani jednu vec nemám totiž zapojenou. Když jsme tyhle věci smázli bylo po problému, jenomže se tam po chvilce hned oběví. Tu rychlost asi nevychytám"zatím", protože je to repasovaný do E21 a ta nemá el. náhon ale ten ventil bych vyřešil, jenom ho musím sehnat. Nevíte někdo o něm? A kolik to tak běžně stojí? Myslíte že ten signal rychlosti je nutný? Jeden mechanik co opravuje bmw si myslí, že nebude potřeba ale v běžném servisu tohle asi jen tak neřeší?
Chybí signal rychlosti motoru a není signal od ventilu klapky výfuku. ani jednu vec nemám totiž zapojenou. Když jsme tyhle věci smázli bylo po problému, jenomže se tam po chvilce hned oběví. Tu rychlost asi nevychytám"zatím", protože je to repasovaný do E21 a ta nemá el. náhon ale ten ventil bych vyřešil, jenom ho musím sehnat. Nevíte někdo o něm? A kolik to tak běžně stojí? Myslíte že ten signal rychlosti je nutný? Jeden mechanik co opravuje bmw si myslí, že nebude potřeba ale v běžném servisu tohle asi jen tak neřeší?