BMW 328Ci 1999
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Palivová pumpa
-
gyrous
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem hledat servisy i vrakáče na ostravsu. Auto Válek mi připadá drahý, Sotea je v pohodě, ale neměl jsem tam auto. Taky jsem nováček přes servisy. A ještě tu jsou dva servisy. Jeden u těrlické přehrady a jeden v polském Cziesyně.
A jestli chceš origoš cokoliv za levný peníz a chceš toho víc, tak jeď do kurníku do Polských Jasienic. Je to vesnice vrakovišť, mají to tam místo zahrad
A jestli chceš origoš cokoliv za levný peníz a chceš toho víc, tak jeď do kurníku do Polských Jasienic. Je to vesnice vrakovišť, mají to tam místo zahrad
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
-
gyrous
- Kontaktovat uživatele:
Představ si typickou malinkou vesnici kde jsou baráčky podél cesty a před každým druhým jim tam místo zeleniny rostou blatníky, dveře, skelet a ty ostatní věcí maj schované.
Jinak, jsou tam i obchody kde koupíš piráty, které tady taky běžně dostaneš z obchodů typu autokelly, benex a další. Samozřejmě uber asi tak z ceny 15-30% a máš ceny odtamtud.
Je to město vrakovišť. Ale na koupi jednoho se to nevyplatí, chce to koupit aspon nad 5000,- aby se ti vyplatila cesta.
Jinak, jsou tam i obchody kde koupíš piráty, které tady taky běžně dostaneš z obchodů typu autokelly, benex a další. Samozřejmě uber asi tak z ceny 15-30% a máš ceny odtamtud.
Je to město vrakovišť. Ale na koupi jednoho se to nevyplatí, chce to koupit aspon nad 5000,- aby se ti vyplatila cesta.
-
error-motohanz
-
gyrous
- Kontaktovat uživatele:
Asi ne, takový polský autoland to je je to nejblíž v těch jasienicích, nebo jak se to píše, asi 50km od Českého Těšína. A je tam toho straaaašně moc.
Ale když se koukam na ten ročník 99, tak to asi těžko hledat na vrakovišti
Ideální roky jsou stáří deset a výš.
Při takovém ročníku hmm, asi bude lepší rovnou koupit. Tam je problém sehnat od 97, prostě hodně chodit od jednoho baráku k druhému. Maj to tam dobře označený podle značek.
Ale když se koukam na ten ročník 99, tak to asi těžko hledat na vrakovišti
Při takovém ročníku hmm, asi bude lepší rovnou koupit. Tam je problém sehnat od 97, prostě hodně chodit od jednoho baráku k druhému. Maj to tam dobře označený podle značek.
-
error-motohanz