PS: do motoru voda netece, kontroloval sem olej, startuje normalne a po vypnuti motoru to dela divne zvuky, syci to a tak.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přehřívá se mi motor
Cauec lidi, prosim o pomoc, mam 316 compact z 1995. je to moje prvni bmw a nemam zkusenosti. Zacalo to prasknutim trubky vedouci z motoru, ktera rozvadi vodu. tak nejak sem to zpravil, ale od te doby mne nechladi motor. vyndal sem termostat, chladic je taky v poradku, ale kdyz mam nastartovane a oddelane vicko od chladice, voda v nem sploucha a jdou odtud bublinky. Dekuju za radu, auto mam teprve 2 tydny, doufam, ze nebudu litovat. Dik Stanley 
PS: do motoru voda netece, kontroloval sem olej, startuje normalne a po vypnuti motoru to dela divne zvuky, syci to a tak.
Nechci strašit, ale pokud se přehřívá motor a voda v chladiči bublinkuje a šplouchá, tak to vypadá na posrané těsnění hlavy. Voda se sice nemusí dostávat do válce (to by bylo úplně v řiti), ale mohou být poškozené přepážky v těsnění mezi hlavou a blokem motoru. Tím pádem voda necirkuluje motorem tak, jak má a vznikne podobné "čudo." Stalo se mi to u Formana a též jsem se nestíhal divit, co se děje. Když jsem demontoval hlavu a uviděl, co zbylo z těsnění, bylo vše jasné. Přitom do válců nešla ani kapka. Bude to těsněním. 
prave ze tohle mi to taky delalo a myslel sem ze je v riti hlava, ale byla to ta pumpa....BMW neni forman ta hlava sakra neco vydrzi, hhferlin píše:Nechci strašit, ale pokud se přehřívá motor a voda v chladiči bublinkuje a šplouchá, tak to vypadá na posrané těsnění hlavy. Voda se sice nemusí dostávat do válce (to by bylo úplně v řiti), ale mohou být poškozené přepážky v těsnění mezi hlavou a blokem motoru. Tím pádem voda necirkuluje motorem tak, jak má a vznikne podobné "čudo." Stalo se mi to u Formana a též jsem se nestíhal divit, co se děje. Když jsem demontoval hlavu a uviděl, co zbylo z těsnění, bylo vše jasné. Přitom do válců nešla ani kapka. Bude to těsněním.
At pak stanley da vedet co tomu bylo....
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
jo u tds sme taky mysleli ze je to hlavaeZekiel píše:prave ze tohle mi to taky delalo a myslel sem ze je v riti hlava, ale byla to ta pumpa....BMW neni forman ta hlava sakra neco vydrzi, hhferlin píše:Nechci strašit, ale pokud se přehřívá motor a voda v chladiči bublinkuje a šplouchá, tak to vypadá na posrané těsnění hlavy. Voda se sice nemusí dostávat do válce (to by bylo úplně v řiti), ale mohou být poškozené přepážky v těsnění mezi hlavou a blokem motoru. Tím pádem voda necirkuluje motorem tak, jak má a vznikne podobné "čudo." Stalo se mi to u Formana a též jsem se nestíhal divit, co se děje. Když jsem demontoval hlavu a uviděl, co zbylo z těsnění, bylo vše jasné. Přitom do válců nešla ani kapka. Bude to těsněním.!
At pak stanley da vedet co tomu bylo....
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
poupravim cenu pumpy, koupil jsem v elitu asi 12stovek s ocelovou vrtulkou, výměna je hodinu - max 2 a nic na tom neni, k tomu si připočítej trochu nemrzky (idálně přímo z bmw - taky za pár korun) a směle do toho, ještě podotýkám, že až budeš sundavat visku, tak je to levotočivej závit a stačí do toho prdnout kladivem (klíč 32) 
caute ,dik za odpovedi chtel jsem vyzkouset tu pumpu jestli je dobra ale nejak nesla ven .jak jsem srouboval do tech zavitu na vytazeni tak me cela popraskala malatil jsem do toho kladivem a nic takze obednam novou a proste ji nejak vymlatim .nemam co poskodit?
a je mozne ze ta hadicka prdla kvuli te pumpe?kazdy den jsem vrazeny v motoru a uz zacinam byt zoufali porad nejake problemy
pak nbapisu az budu met novou vodni pumpu zatim cus 
a je mozne ze ta hadicka prdla kvuli te pumpe?kazdy den jsem vrazeny v motoru a uz zacinam byt zoufali porad nejake problemy
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
jo a mam uplne v prdeli takovou plastovou trubku na rozvod vody jde z motoru a jdou z ni myslim 3 hadice.uz dvakrat me vystrelila hadice z te trubky ma sice znicene konce ale ja to lepil takovou sracku neco jako silikon doufam ze to uz neprdne ale tu trubku budu potrebovat urcite novou nevite cca cenu?a proc se me to sakra tak tlakuje je to ta blba pumpa ?jo a mam 1,6 compact z 1995 KRASAVEC!!!!
a jak muzu dat foto meho bafa do meho profilu chci se pochubit