ted budu take kupovat na M43,bud NGK nebo BERU,myslim ze je to spravna volba:)NGK jsou dvoupaprskove a BERu jedinej typ co pasuje je ctyrpaprskovy ultra x platin jinak sem zadnej jinej typ nenasel
droban píše:ted budu take kupovat na M43,bud NGK nebo BERU,myslim ze je to spravna volba:)NGK jsou dvoupaprskove a BERu jedinej typ co pasuje je ctyrpaprskovy ultra x platin jinak sem zadnej jinej typ nenasel
Ja se prave tam chci dat bud BRISKY nebo NGK...kupoval by je nakej frajer za 7$ a to je super...
droban píše:ted budu take kupovat na M43,bud NGK nebo BERU,myslim ze je to spravna volba:)NGK jsou dvoupaprskove a BERu jedinej typ co pasuje je ctyrpaprskovy ultra x platin jinak sem zadnej jinej typ nenasel
Ja se prave tam chci dat bud BRISKY nebo NGK...kupoval by je nakej frajer za 7$ a to je super...
ngk origo jsem mel v M42 a nebyl jsem spokojenej ... geodge_d je tam mel taky a taky byl nastvanej .. pak koupil beru a rikal ze to bylo o mnoho lepsi ... ted koupim bosch ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:ngk origo jsem mel v M42 a nebyl jsem spokojenej ... geodge_d je tam mel taky a taky byl nastvanej .. pak koupil beru a rikal ze to bylo o mnoho lepsi ... ted koupim bosch ...
patras píše:ngk origo jsem mel v M42 a nebyl jsem spokojenej ... geodge_d je tam mel taky a taky byl nastvanej .. pak koupil beru a rikal ze to bylo o mnoho lepsi ... ted koupim bosch ...
Mě výměna svíček snížila spotřebu o 0,6 litrů
Ale už ani nevím, jak se ty svíčky jmenujou... Koupil jsem je na doporučení někoho tady a jsem spokojenej.. 150kč/ks