Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Verbrauch2
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Asi blbá otázka,ale pořád nevim co to je,v manuálu to pořádně popsaný neni,na fóru sem to též nenašel...na BC sou 2 spotřeby-Verbrauch1 a 2..já je vynuloval obě stejně,teď sem najel cca 600km a každá ukazuje jinou prům. spotřebu? Verbrau1 mám 9,1 a Verbrau2 mám 8,1..jakej je rozdíl v tom měření? Upozorňuju že sem je nuloval stejně.Díky za osvětlění 

-
- Klubové ID: 715
Prumerná spotreba
Prumerná spotreba se dá vypocítat pro dve trasy soucasne, napríklad celé cesty, ale i dílcího úseku.
Start výpoctu pro první úsek: vyobrazení uvádí poradí tlacítek, jež treba stlacit.
Start výpoctu pro druhý úsek: vyobrazení uvádí poradí tlacítek, jež treba znovu stlacit.
Vyvolání údaju: Stlacte tlacítko VERBR. Opakovaným zatlacením tlacítka se strídave uvádí prumerná spotreba prvního nebo druhého úseku. Soucasne se na
displeji objeví údaj, o který úsek (1 anebo
2) se jedná. .
Prumerná spotreba se dá vypocítat pro dve trasy soucasne, napríklad celé cesty, ale i dílcího úseku.
Start výpoctu pro první úsek: vyobrazení uvádí poradí tlacítek, jež treba stlacit.
Start výpoctu pro druhý úsek: vyobrazení uvádí poradí tlacítek, jež treba znovu stlacit.
Vyvolání údaju: Stlacte tlacítko VERBR. Opakovaným zatlacením tlacítka se strídave uvádí prumerná spotreba prvního nebo druhého úseku. Soucasne se na
2) se jedná. .
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
což je to stejný, co napsal Patras, akorát, že ty jsi popsal 9 řádků a on pouze jedendell píše:Prumerná spotreba
2) se jedná. .