Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ztrata klice, potrebuji radu. BMW E36 325i
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosim nekoho zkusenyho o radu. Stal se mne pruser. Ztratil jsem klic a mel jsem jen 1. Da se s tim neco delat a nebo co musim koupit atd.? Nekde jsem tady vycetl, ze se daji objednat z BMW. A kolik by to asi stalo? Nevite nekdo jestli je to pravda? V tom prispevku se totiz dost hadali a nevim cemu verit. Ja porad odkladal udelani novyho klice a takhle to dopadlo... Ma to nejakej alarm, ale uz asi tezko zjistim kdo ho tam kdy daval a jestli je to origo a nebo ne. Takze pokud nekdo vite, diky za rady.
Radek
Radek
-
- Kontaktovat uživatele:
jo zitra tam zajedu, ja jsem, vetsiho vola jeste nevidel, ja myslel, ze me trefi slak, jak jsem to zjistil. nevis co to muze stat? Pokud nekdo nekdy menil zamky, tak zbyva asi jen nekde sehnat celou sadu, ze?Slid píše:Vem si velkej techničák a navštiv nějakého dealera BMW.Dle VINu by to mělo jít objednat a doufej že v minulosti nikdo nevymněnil zámky.
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
Tak pro kohokoli, komu se neco takove stane- novy klic s dalkou stoji 3888kc bez dph, klic bez dalky stoji kolem 1200kc bez dph. Sada zamku 15000kc plus prace a asi je to cena bez dph.
Tak to radsi ty zamky zaslep a novy tam nedavej. A nebo dej jen na ridicovy dvere. Dalsi moznost je vzit klice a zamky z nejakyho vraku a nechat klicky preprogramovat.Radek178 píše:nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
Tak pro kohokoli, komu se neco takove stane- novy klic s dalkou stoji 3888kc bez dph, klic bez dalky stoji kolem 1200kc bez dph. Sada zamku 15000kc plus prace a asi je to cena bez dph.
tak to se neboj kupis novy a pak si ho naprogramujes .. je na to postup ..Radek178 píše:nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja doufam, ze zamky potrebovat nebudu. zalezi to na tom,jestli tam uz byly meneny a ja se budu modlit aby nebyly meneny. jestli jo, tak bych asi radsi koupil na vrakaci. to je skoro ctvrtina ceny auta, jen za blby zamkyeko píše:Tak to radsi ty zamky zaslep a novy tam nedavej. A nebo dej jen na ridicovy dvere. Dalsi moznost je vzit klice a zamky z nejakyho vraku a nechat klicky preprogramovat.Radek178 píše:nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
neboj nebily proc by mneli ... levnejsi je udelat si klic v bmw jak menit vsechny zamkyRadek178 píše:no ja doufam, ze zamky potrebovat nebudu. zalezi to na tom,jestli tam uz byly meneny a ja se budu modlit aby nebyly meneny. jestli jo, tak bych asi radsi koupil na vrakaci. to je skoro ctvrtina ceny auta, jen za blby zamkyeko píše:Tak to radsi ty zamky zaslep a novy tam nedavej. A nebo dej jen na ridicovy dvere. Dalsi moznost je vzit klice a zamky z nejakyho vraku a nechat klicky preprogramovat.Radek178 píše: nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.