Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ztrata klice, potrebuji radu. BMW E36 325i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Radek178 »

Prosim nekoho zkusenyho o radu. Stal se mne pruser. Ztratil jsem klic a mel jsem jen 1. Da se s tim neco delat a nebo co musim koupit atd.? Nekde jsem tady vycetl, ze se daji objednat z BMW. A kolik by to asi stalo? Nevite nekdo jestli je to pravda? V tom prispevku se totiz dost hadali a nevim cemu verit. Ja porad odkladal udelani novyho klice a takhle to dopadlo... Ma to nejakej alarm, ale uz asi tezko zjistim kdo ho tam kdy daval a jestli je to origo a nebo ne. Takze pokud nekdo vite, diky za rady.

Radek
Slid
Klubové ID: 1699

#2 Příspěvek od Slid »

Vem si velkej techničák a navštiv nějakého dealera BMW.Dle VINu by to mělo jít objednat a doufej že v minulosti nikdo nevymněnil zámky.
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Radek178 »

Slid píše:Vem si velkej techničák a navštiv nějakého dealera BMW.Dle VINu by to mělo jít objednat a doufej že v minulosti nikdo nevymněnil zámky.
jo zitra tam zajedu, ja jsem, vetsiho vola jeste nevidel, ja myslel, ze me trefi slak, jak jsem to zjistil. nevis co to muze stat? Pokud nekdo nekdy menil zamky, tak zbyva asi jen nekde sehnat celou sadu, ze?
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Origo klíč s dálkou u BMW stojí cca 4.000kč
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jordeeman

#5 Příspěvek od jordeeman »

matal píše:Origo klíč s dálkou u BMW stojí cca 4.000kč
ano presne tak ... ja som si daval pred mesiacom robit ..
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Radek178 »

jordeeman píše:
matal píše:Origo klíč s dálkou u BMW stojí cca 4.000kč
ano presne tak ... ja som si daval pred mesiacom robit ..
diky moc, tak jestli je to takhle, tak je to mnohem lepsi nez jsem cekal. ted jeste aby jsme se pak dostali do auta kvuli alarmu-
eko

#7 Příspěvek od eko »

Problem by asi byl, kdybys tam nemel origo alarm s dalkovym ovladacem. Predpokladam, ze ten jsi ztratil spolecne s tim klicem taky. Takze prvne ti asi budou muset zjistit, jaky tam mas alarm.
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Radek178 »

Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.

Tak pro kohokoli, komu se neco takove stane- novy klic s dalkou stoji 3888kc bez dph, klic bez dalky stoji kolem 1200kc bez dph. Sada zamku 15000kc plus prace a asi je to cena bez dph.
eko

#10 Příspěvek od eko »

Radek178 píše:
Slid píše:Jinak co tam máš za alarm by bylo docela důležité zjistit, jinak by měl také někde mít ukryté tlačítko na vypnutí, nevíš ?
nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.

Tak pro kohokoli, komu se neco takove stane- novy klic s dalkou stoji 3888kc bez dph, klic bez dalky stoji kolem 1200kc bez dph. Sada zamku 15000kc plus prace a asi je to cena bez dph.
Tak to radsi ty zamky zaslep a novy tam nedavej. A nebo dej jen na ridicovy dvere. Dalsi moznost je vzit klice a zamky z nejakyho vraku a nechat klicky preprogramovat.
jordeeman

#11 Příspěvek od jordeeman »

Radek178 píše:

tak to se neboj kupis novy a pak si ho naprogramujes .. je na to postup ..
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Radek178 »

eko píše:
Radek178 píše:

Tak to radsi ty zamky zaslep a novy tam nedavej. A nebo dej jen na ridicovy dvere. Dalsi moznost je vzit klice a zamky z nejakyho vraku a nechat klicky preprogramovat.
no ja doufam, ze zamky potrebovat nebudu. zalezi to na tom,jestli tam uz byly meneny a ja se budu modlit aby nebyly meneny. jestli jo, tak bych asi radsi koupil na vrakaci. to je skoro ctvrtina ceny auta, jen za blby zamky
jordeeman

#13 Příspěvek od jordeeman »

Radek178 píše:
eko píše:
Radek178 píše: nevim, co je tam za alarm da se to nejak zjistit? pravdepodobne snad original. Alarm se aktivoval zamcenim auta dalkovym ovladanim v klicku. Vubec nevim, jestli a kde by nejake tlacitko na vypnuti melo byt. Jinak to vypada, ze jsem ztratil puvodni klice k autu, podle toho, jak mne dnes v BMW ukazovali jak mel ten klic vypadat.

no ja doufam, ze zamky potrebovat nebudu. zalezi to na tom,jestli tam uz byly meneny a ja se budu modlit aby nebyly meneny. jestli jo, tak bych asi radsi koupil na vrakaci. to je skoro ctvrtina ceny auta, jen za blby zamky
neboj nebily proc by mneli ... levnejsi je udelat si klic v bmw jak menit vsechny zamky
Radek178
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Radek178 »

neboj nebily proc by mneli ... levnejsi je udelat si klic v bmw jak menit vsechny zamky[/quote]

to taky doufam, strasili s tim v BMW, ale oni se asi radsi jistili, kdyby nahodou byly vymeneny, tak abych si ten klic chtel vubec vzit. byl by mne pak na dve veci :)
Odpovědět