Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

centrál E46-už mě sere!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tuning

#1 Příspěvek od Tuning »

nevíte co mám rozebrat a kuknout ,popř. opravit na centrálu DO??? v pohodě DO zamknu / otevřu kufr / ale kur.a odemknout to jde jen občas a teď když jsou takové vedra, tak se mi zdá, že to jde ještě hůř-možná blbá dedukce.... :? nechce se mi jezdit do Bmw na EKG a vytlačit zas 800,- za nic...please help meeeeee :(
John
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od John »

Jako první bych se podíval na kabelový svazek , který se pohybuje mezi víkem kufru a karoserií. Můžou tam být polámané kabely.
Toydolls

#3 Příspěvek od Toydolls »

Koukam,ze s tou elektrikou mas furt neco, nejdriv ti to neslo votevrit pres DO , jen klickem (jak kdyby nefachal central) ted zas to dela co chce

Zkus sesynchronizovat DO s Centralem, navod najdes tady na foru

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
navic uz ses ptal
Tuning

#4 Příspěvek od Tuning »

nemám problém s elektrikou, jen s tím pokurven.m centrálem!!! prostě mi blbne na DO jen otvírání a klíčkem jdou otevřít jen řidiřovy dveře!!!!
annri

#5 Příspěvek od annri »

Mně to dělalo podobný věci.Když jsem zmáčkl tlačítko na klíčku tak se někdy zamklo,ale většinou ne.A když jsem to odemykal klíčem tak se mi otevřeli jen jedny dveře.Dělala mi to špatná řídící jednotka centrálního zamykání.Nová stojí přes 8000kč bez daně...
blackwire
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od blackwire »

Já mám podobnej problém, když chci otevřít DO tak se mě otevřou všechny dveře kromě u řidiče.A když otevírám klíčkem tak je to v pohodě :evil:
Odpovědět